Horoscop pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de vineri si intregul weekend sunt susrpinzator de pline de evenimente pentru toti nativii horoscopului. Acest lucru face ca multi dintre ei sa ia decizii greu de inteles pentru cei din jur. Ce se va intampla in viitorul apropiat este de neasteptat.

24 oct. 2014, 03:27
Horoscop pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie si de weekend

Ziua de vineri si intregul weekend sunt destul de tensionate pentru berbeci, din cauza neintelegerilor cu persoana iubita. Le ste foarte greu sa isi dea seama de ce au ajuns sa nu mai existe armonie in cuplu, mai ales ca ei nu au facut nimic rau. Este posibila existenta unei infidelitati din partea jumatatii.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie si de weekend
Taurii incep sa-si faca tone de griji vineri, din cauza ca au ramas fara bani. In weekend vor incerca din rasputeri sa gaseasca solutii pentru a se repune pe picioare. Din pacate, nici sambata nici duminica u vorreusi sa ajunga la o concluzie favorabila.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie si de weekend
Gemenii au o zi de vineri minunata alaturi de persoana iubita. Vor incerca impreuna sa isi puna toate planurile in aplicare si acest lucru le va iesi pe indelete. La capitolul financiar stau din ce in ce mai bine iar in weekend vorpetrece clipe de relaxare alaturi de persoana iubita.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie si de weekend
Racilor li se deschid multe porti incepand de vineri. In weekend vor reusi sa puna pe hartie un plan care pe viitorvas da roadele dorite. In sanul familiei totul este din ce in ce mai bine iar persoana iubita da semne ca atr putea sa devina mai intelegatoare, avand in vedere ca va confruntati cu o serie de probleme personale.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie si de weekend
Leii nu au nicio grija vineri, avand in vedere ca foarte multe probleme de natura financiara s-au rezolvat dela sine. Acest lucru ii face pe nativii din Leu sa se bucure de un weekend cat se poate de distractiv, in compania celor apropiati si a persoanei iubite.

FECIOARA- horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie si de weekend
Fecioarele nu se gandesc deloc la altceva in afarade bani vineri, din cauza ca au planuri care necesita o interventie destul de mare in weekend. Iar spre finalul zilei vor reusi sa faca rost de fondurile necesare pentru toate planurile pe care le au la finalul saptamanii.

Continuarea pe Lyla.ro