Horoscop: Personalitatea şi defectele tale în funcţie de ziua în care te-ai născut

Ziua de naştere ne influenţează personalitatea şi modul în care gândim, însă puţini sunt cei care cunosc acest lucru. Specialiştii în astrologie ne ajută să ne cunoaştem mai bine şi ne oferă câteva informaţii esenţiale, în functie de ziua de naştere.

17 iul. 2014, 08:09
Horoscop: Personalitatea şi defectele tale în funcţie de ziua în care te-ai născut

Daca esti curioasa despre tipul de personalitate pe care il ai sau pur si simplu iti doresti sa afli mai multe lucruri despre persoana iubita, cu siguranta acest horoscop iti va oferi informatiile de care ai nevoie.

Citeşte şi Horoscop. Cu ce calităţi ieşi în evidenţă, în funcţie de zodia ta

Asadar, citeste horoscopul si afla care e legatura intre ziua de nastere si modul de a gandi.

Tipologia 1

Persoanele nascute in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Persoanele nascute in aceste zile au cea mai calda viziune asupra iubirii. Destinul lor este strans legat de viata sentimentala, pun iubirea pe primul loc si au nevoie de ea pentru a supravietui. Daca nu reusesc sa-si gaseasca menirea pe plan sentimental, aceste persoane considera ca au dat gres si ajung sa-si piarda increderea de sine. Sunt prietenoase, atente la nevoile celor din jur si traiesc dupa principiile impuse de familie, prieteni sau colegi de munca. Sunt foarte atente la imagine si sunt dispuse sa faca sacrificii pentru a se integra in societate. Sunt persoane dinamice, agile si reusesc sa treaca peste foarte multe obstacole. Au capacitatea de a-i modela pe altii, dar nu se folosesc prea des de aceasta calitate.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce să nu-i spui în pat, în funcţie de zodia lui

Tipologia 2

Persoanele nascute in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27

Persoanele nascute in aceste zile au pretentii foarte mari de la viata. Au tendinta sa duca totul pana la extrem si nu accepta sa cedeze in fata unor obstacole sau greutati. Intreaga lor viata se construieste in jurul dorintelor proprii. Perfectiunea este cuvantul cheie la ele. Sunt spontane, puternice si increzatoare in fortele proprii. Sunt capabile sa iubeasca neconditionat, insa nu accepta sa fie tradate. Isi cunosc interesele foarte bine, stiu sa lupte pentru ele si sunt foarte pozitive. Iubirea ocupa un loc important in viata lor, insa acestea cauta perfectiunea. Este foarte posibil sa dezvolte o tendinta spre egoism si insensibilitate daca nu isi gasesc fericirea pe plan sentimental.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.