Horoscop Peşti. Totul despre bărbatul Peşti. Totul despre femeia Peşti

Horoscop Pesti. Soarele este in Pesti intre 19 februarie si 20 martie, in functie de an, cu o variatie de la an la an. O persoana nascuta in acest interval de timp este considerata a fi in zodia Pesti.

28 feb. 2018, 21:10
Horoscop Peşti. Totul despre bărbatul Peşti. Totul despre femeia Peşti

Retine faptul ca un om nu este doar semnul dat de pozitia in care era Soarele cand s-a nascut. Personalitatea sa este modificata si influentata de semnul zodiacal in care era Luna, Venus, Marte atunci cand s-a nascut, de aspectele formate intre planete, de pozitia tuturor pe harta natala. De aceea, unele persoane se „potrivesc” foarte bine descrierii unei zodii, iar la altele caracteristicile sunt ponderate de influentele altor planete de pe harta natala.

Horoscop Pesti. Despre zodia Pesti

Al 12lea semn al zodiacului

Semn: Mutabil

Element: Apa

Energie: Yin

Conducator planetar: Neptun

Anotimp: Iarna
Motto: EU CRED

Piatra: Jad. Coral. Acvamarin

Culoare: Albastru verzui

Parti de corp guvernate de Pesti: picioare, vene

Cuvinte cheie despre Pesti: intuitiv, visator, artist, empatic, sensibil, perceptiv, cu compasiune, delicat, impresionabil 

Horoscop Pesti. Comparatie cu simbolul sau, pestele

Zodia Pesti este simbolizata de doi pesti ce inoata in directii diferite. Oamenii din aceasta zodie deseori simt ca si cum sunt trasi in directii diferite, fiind dificil pentru ei sa ia decizii concrete in asemenea circumstante. Simbolul pestelui a fost asociat adeptilor lui Iisus Hristos.

Semnul Pesti este considerat un semn receptiv, unul impresionabil, spiritual si deschis la minte. 

Fiind al 12 lea si ultim semn al zodiacului, Pestii contin cate un pic din experienta fiecarui semn zodiacal dinaintea sa. Asta da oamenilor din Pesti abilitatea de a se identifica cu oamenii din tot felul de zone ale vietii intr-un fel sau altul. Acesti indivizi nu sunt doar schimbatori si adaptabili, dar au si mintea deschisa si extrem de multa intelegere. Dar deseori Pestii sunt intelesi gresit. Ei isi pot petrece mult timp din viata tanjind sa fie intelesi si restul vietii in stare de contemplare a divinitatii. Suferinta este uneori fermecatoare in lumea Pestilor.

Nativii Pesti sunt deseori caracterizati de ceilalti ca fiind instabili si in doua luntrii, dar asta este chestiune strict personala de la om la om. Ce vei gasi in spatele directiilor vagi este un om profund cu visuri reale. Visurile lor sunt mai adanci decat sa realizeze acel gard frumos la curte sau sa se urce pe scara corporatista. Ei se simt conectati la un tel mai inalt si visele lor transcend individul. O iubire profunda pentru umanitate si compasiunea ce nu cunoaste limite sunt caracteristice acestor oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO