Horoscop: Plăcerile vinovate ale fiecărei zodii!

Cui nu ii place sa se relaxeze in pat mai mult intr-o dimineata tarzie de weekend sau un buchet mare de flori frumos aranjate? Ce zici de o iesire in oras sau o carte buna, de o excursie intr-o tara straina sau un set nou de bijuterii? Anumite placeri sunt universale, altele pot fi particulare, astfel fiind individuale fiecarei zodii a horoscopului.

02 feb. 2015, 14:49
Horoscop: Plăcerile vinovate ale fiecărei zodii!

Berbec

Aceasta zodie este pusa sub semnul valorii – a ta. Cat valorezi tu in ochii prietenilor tai, cat te apreciaza si cum sa faci sa ajungi in topul piramidei fie cu prietenii, cunoscutii, la serviciu si in viata sociala. Iti place sa mergi la sala pentru a arata cat de mult te autovenerezi. De asemenea, placerile de care te simti vinovata nu vin ieftin. Cateodata cine elegante, altadata bijuterii scumpe, iar pentru asta trebuie ca si cultura ta atat intelectuala, cat si sociala sa fie cat mai bogata, asadar iti place sa citesti, sa asculti muzica, sa te uiti la filme, sa mergi la teatru, opera, balet.

Taur

Esti o persoana sensibila, calculata, blanda, iti place siguranta materiala si familiala, emotionala. Asadar te indrepti, mai degraba, spre placeri artistice, teatrul, pictura, muzica clasica, filmele vechi, sculptura. De asemenea, precum Berbecului, pentru a sti cand sa admiri un tablou valoros, trebuie sa fii citit si sa te fi educat indeajus. Iti place un vin bun, de calitate, ciocolata belgiana, bumbacul egipteran, moda – cunosti designeri celebri si intelegi ideea de moda, de stil

Gemeni

Fire libertina, iti place sa te distrezi, esti adesea centrul atentiei. Una dintre placerile tale sunt calatoriile, chiar si cele virtuale, vorbesti adesea despre ce ai vizitat sau ce ti-ar placea sa mai vizitezi. Iar odata cu asta, ti-ai deschis apetitul si pentru culturile altor civilizatii, educatii si specialitati culinare. Iti place sa stai la curent, citesti presa, te informezi, asculti muzica si iti place aparatura moderna, toate gadgeturile care te ajuta sa stai in contact.  

Rac

Ai o sensibilitate aparte datorita lipsei tale de a lua o decisie instantaneu, placeriloe tale sunt oarecum romantice. Iti plac florile, iti place sa faci shopping, sa citesti poezii, sa iti petreci timpul cu familia si prietenii. Iti place sa faci fotografii pentru ca amintirile sa formeze imagini si pe hartie, nu doar sa ramana in mintea ta. Valorezi cadourile primite, pui pret pe obiecte valoroase, iti place sa colectionezi si niciodata nu vei neglija o bijuterie de familie sau un obiect pretios transmis din generatie in generatie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro