Horoscop. Planeta Marte îşi reia mişcarea directă. Cum te va afecta?

Horoscop: Planeta Marte şi-a reluat mişcarea directă după aproximativ două luni de retrogradare. Acest aspect îţi va aduce o puternică nevoie de schimbare, vei avea energie şi vei fi tot mai motivată să faci ceea ce ai plănuit în ultima vreme.

22 mai 2014, 19:55
Horoscop. Planeta Marte îşi reia mişcarea directă. Cum te va afecta?

Horoscop: În perioada de retrogradare a lui Marte am fost nevoiţi să analizăm modul în care facem anumite lucruri, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

Pentru că Marte este planeta acţiunii şi a iniţiativei, retrogradarea sa ne aduce cumva o stare de nemulţumire referitoare la ceea ce nu am reuşit să demarăm. De exemplu, te poţi simţi tot mai nemulţumită de forma ta fizică şi de faptul că îţi găseşti mereu scuze pentru a nu face mişcare.

Ieşind din faza de retrogradare, Marte îţi oferă acum acel impuls necesar pentru a acţiona, fără a sta prea mult pe gânduri.

Cu Marte direct poţi găsi rezolvare pentru piedicile care te-au oprit să treci la fapte. Ai acum şansa de a demara proiectele la care visezi, de a intra direct în mijlocul acţiunii, fără teamă şi fără ezitări.

Iar pentru că se află într-o zodie atât de socială precum Balanţa, Marte ne va îndemna să fim mai altruişti ca de obicei. Ne vom gândi şi la ceilalţi în momentul în care luăm decizii importante.

Primele instincte oferite de Marte sunt de a „lua” ceea ce îţi doreşti, chiar dacă asta înseamnă să apelezi la forţă şi agresivitate de orice natură.

Dar în perioada în care se va afla în Balanţă această atitudine războinică se va transforma într-una negociatoare. Balanţa este semnul echilibrului şi al armoniei, care apreciază înainte de toate dreptatea şi egalitatea.

Sursa: eva.ro