Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Balanţă. Descoperă efectele

Mercur, planeta comunicării, va intra pe 27 august în zodia Balanţei, un semn al sociabilităţii şi al cooperării. Îţi va fi mai uşor acum să vezi lucrurile şi din perspectiva celorlalţi, să le accepţi punctul de vedere şi în general să te înţelegi mai bine cu cei din jur.

26 aug. 2015, 13:11
Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Balanţă. Descoperă efectele

HOROSCOP: Dacă modul tău de gândire a fost mai aspru cât timp Mercur s-a aflat în Fecioară, provocând probleme în relaţiile personale, odată cu intrarea sa în zodia Balanţă vei reuşi să atingi iar o stare de armonie şi înţelegere. Este o perioadă a sincerităţii, a cuvintelor delicate şi a diplomaţiei, deci vom avea cu toţii şansa de a ne face auziţi şi înţeleşi, scrie eva.ro.

Iar dacă ai avut parte de unele neînţelegeri, conflicte sau ai o nemulţumire neîmpărtăşită, acum este momentul perfect pentru a le rezolva. Influenţa zodiei Balanţă ne oferă posibilitatea de a construi punţi de legătură cu ceilalţi, de a ne apropia şi de a rezolva mai uşor disputele.

Una dintre provocările acestui aspect este tendinţa de a “îndulci” orice situaţie, de teama de a nu tulbura starea de bine şi armonia. Nu ezita să fii sinceră şi să spui adevărul, mai ales că Mercur în Balanţa îi va ajuta pe ceilalţi să-ţi înţeleagă punctul de vedere.