Horoscop: Plante tămăduitoare care te scapă de boală, în funcţie de zodia ta

De-a lungul vieţii, fiecare persoană în parte este predispusă la anumite boli, însă natura ne vine în ajutor şi ne oferă o gamă variată de plante tămăduitoare care ne pot ameliora starea de sănătate.

10 sept. 2014, 09:22
Horoscop: Plante tămăduitoare care te scapă de boală, în funcţie de zodia ta

Cu toate acestea, astrele joaca si ele un rol important in viata noastra. Ele ne influenteaza pe toate planurile si trebuie sa tinem cont de zodia in care ne-am nascut atunci cand apelam la anumite tratamente naturiste.

Asadar, afla la ce afectiuni esti predispusa si care sunt plantele tamaduitoare care te scapa de boala, in functie de zodia ta:

Berbec

Berbecii sunt foarte impulsivi si agitati, iar din aceasta cauza sunt predispusi la dureri de cap, afectiuni gastro-intestinale si hepatobiliare. Pentru acesti nativi este foarte important sa evite stresul. Plantele care ar putea face minuni in cazul lor sunt busuiocul si aloe vera, acestea ii ajuta sa se relaxeze si este recomandat sa fie consumate cat mai des.

Citeşte şi Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Taur

Taurii au tendinta sa faca foarte multe excese, in special atunci cand vine vorba de mancare si alcool, iar din aceasta cauza sunt predispusi la foarte multe afectiuni: dureri in gat, amigdalite, laringite, afectiuni ale sinusurilor. In plus, sunt predispusi la probleme cu glanda tiroida, au circulatia proasta si se confrunta des cu stari de apatie. Plantele care ar putea face minuni in cazul lor sunt: menta, consumata sub forma de ceai, leusteanul sau ghimbirul.

Horoscop: Ce calităţi au bărbaţii în funcţie de zodia lor

Gemeni

Gemenii au o viata destul de agitata, iar cei mai multi dintre ei sunt predispusi la accidente. Bolile la care sunt predispusi sunt cele pulmonare, racelile severe sau bronsitele. Sunt sensibili la frig si pot suferi si de afectiuni ale sistemului nervos. Plantele care ar putea face minuni in cazul lor sunt salvia, pentru a intari sistemul imunitar, si lavanda pentru relaxare si calmare.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.