Horoscop PRIMAVARA 2023: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Primavara 2023 va fi un sezon dominat de relatii, dar nu neaparat romantice. Gemenii in particular vor fi un depozit de parteneriate.

12 mart. 2023, 19:22
Horoscop PRIMAVARA 2023: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Horoscop PRIMAVARA 2023: Tu ce element esti in zodiac ? Nu are nimic daca nu stii, pentru ca foarte multa lume isi cunoaste zodia dar nu si elementul din care face parte zodia sa. Totusi, elementul de care apartii – APA, AER, FOC sau PAMANT – spune multe despre tine si te influenteaza intr-o masura mare.

Asadar, cele 12 semne zodiacale sunt grupate in cele patru elemente esentiale care stau la baza aparitiei si sustinerii vietii. Fiecare grupa de elemente are propriile sale caracteristici distincte pe care se bazeaza cele 12 zodii. Simbolismul acestor elemente ale zodiacului este asa de precis incat fiecare element specific influenteaza foarte mult felul de a fi al personalitatii cuiva.

Zodiac chinezesc 11-12 martie 2023. Ce zodii atrag norocul în weekend, mesaj de la înţelepţii Orientului

In timp de zodia sub care te-ai nascut (adica pozitia Soarelui intr-o zodie in momentul nasterii tale) iti poate da indicatii despre faptul ca esti o persoana foarte corecta dar te zbati sa iei decizii, elementul de care apartii iti poate da informatii mai generale, aproape viscerale, cum ar fi cat esti de pasionat sau curajos. Elementul tau depinde tot de momentul nasterii.

Tu ce esti – AER, FOC, PAMANT sau APA ?
Tendintele astrologice analizate pe un intreg an sau sezon ne dau informatii pretioase despre cum le merge acestor 4 elemente.

Iata cum iti influenteaza elementul de care apartii SEZONUL DE PRIMAVARA 2023:
 
Horoscop PRIMAVARA 2023: ELEMENTUL AER. ZODIILE DE AER
Zodiile de Aer sunt cele ce aduc vantul schimbarii. Ele sunt acele rafale puternice de vant ce te izbesc si te misca din loc. Ele sunt totalmente despre miscare, idei si actiune. Precum briza, ele nu pot fi prinse. In timp ce unele zodii de aer par a fi mai aeriene, altele pot fi asa de puternice precum fortele gravitationale. Nu stii niciodata unde sau cand aterizeaza pana in clipa in care ti-au luat pamantul de sub picioare. Oamenii din semne de Aer pot aduce aer proaspat oricui cu care intra in contact. Sunt aproape mereu pregatiti ca o noua aventura sa inceapa.

Horoscop. Trei zodii care vor avea cinci ani de belşug. Primăvara din 2023 le aduce primii „ghiocei” în cont

Horoscop PRIMAVARA 2023: Zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator
Daca esti semn de Aer, esti nascut sa fii pacifist. Iubesti sa comunici si esti frustrat cand simti ca nu te faci bine inteles. Esti un ganditor, aproape eteric. Dar relatiile si sanatatea chiar conteaza pentru tine, nu le ignori de dragul ganditului.

Primavara 2023 va fi un sezon dominat de relatii, dar nu neaparat romantice. Gemenii in particular vor fi un depozit de parteneriate, fie ca implica angajamente de relatii pe termen lung sau in implicari de afaceri. Gemeni, bazati-va pe aspectul din voi ce doreste si aduce pacea si luati in calcul orice opozitii pentru ca ele va ajuta sa crestetri. Asigurati-va ca aveti bine pusa la punct balanta dintre a da si a primi in orice parteneriat facut si mentinut.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro