Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: o săptămână cu câştiguri frumoase, dar şi cu un consiliu de familie

Avem in fata o saptamana excelenta pentru aproape toate zodiile. Lucrurile incep sa se aseze in avantajul nostru si iesim din zona gri, din disconfort si nesiguranta. Cei ce-si doresc sa cucereasca, au toata putere de seductie si nimic nu le sta in cale. Energie, vitalitate si voie buna, calatorii faste si oameni buni!  

01 apr. 2024, 12:54
Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: o săptămână cu câştiguri frumoase, dar şi cu un consiliu de familie

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024:  Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana in care totul se va aseza la picioarele voastre. Fie ca va doriti o intalnire cu cineva, fie ca va doriti mai multa apreciere in familie sau la serviciu sau bani, veti obtine totul asa cum planificati. Puterea voastra de seductie este incontestabila.Va face ceva nemaipomenit. Vine simbolul dragostei pentru el, o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Devine un cuceritor.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se intampla lucruri mari in vietile voastre saptamana aceasta. Sunteti pe val si reusiti sa va atingei toate scopurile. Acolo unde nu aveati sanse, apare un noroc surprinzator.Va da lovitura şi se produce un salt rapid, calitativ, în existenţa lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se anunta o saptamana cu provocari. Veti trece printr-o adevarata furtnuna, dar nu va faceti griji, se vor linisti toate. Incercati ca si voi sa nu puneti paie pe foc ci mai degraba sa domoliti si sa impaciuiti lucrurile acolo unde se inflameaza. O mică bătălie. Să nu se alarmeze, pentru că vor câştiga sigur.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: Rac (22 iunie – 22 iulie)

O saptamana cu suprize placute, mai ales daca nu veti forta mana destinului. Lucrurile sunt pregatite pentru voi si va fi bine, mai aveti putina rabdare si recompensa va fi completa si indestulatoare. Surprize plăcute pregătite pentru cei care ştiu să aştepte. Să nu forţeze mâna norocului, vor veni ele când trebuie.

Horoscop Mihai Voropchievici 1-7 aprilie 2024. Apar bani în cont ca ciupercile după ploaie

Leu (23 iulie – 22 august)

Este o saptamana cu dificultati si sa nu va mirati daca veti simti ca viata va pune acum la incercare. Va fi vorba de rabdare, de rezistenta. Nu va fi usor dar va trebui sa fiti mobilizati si sa dovediti ca sunteti pregatiti pentru orice. Veti face o impresie excelenta in cercurile voastre familiale si sociale. O săptămână de probă. Să fie puternic, curajos, rezistent.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Rasare soarele si pe strada voastra, in sfarsit. Lucrurile incep sa se linisteasca si dispa problemele si necazurile pe care le-ati avut in ultima perioada. Urmeaza timpuri bune si prospere.Să lase toate grijile legate de trecut, toate necazurile şi problemele. Să se pregătească pentru o prioadă mult mai bună.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O reuniune de familie saptamana aceasta. Vreti sa va actualizati situatia celor apropiati si sa interveniti acolo unde este cazul. Aveti si voi nevoie de sprijin pe ici pe colo. Stiti ca doar comunicarea si relatiile stranse cu rudele sunt cele care ne ajuta sa trecem cu bine prin aceasta viata. Face consiliu de familie, îi strânge pe toţi în jur, află răspunsul problemei care o frământă.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La voi se intampla lucruri uluitoare. Ceva nou, frumos si demult asteptat rasare ca peste noapte ca sa va schimbe toata viata. Va revigorati pe toate planurile, renasteti din propria cenusa si ce viitor frumos va asteapta!Este pregătit să înceapă o viaţă nouă. Săptămâna viitoare, Scorpionii au prins o renaştere în toate planurile. Sunt norocoşi!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O surpriză sau o sumă de bani importantă, după nenumărate bătălii. O saptamana cu castiguri foarte frumoase. Banii acestia vor pica la tanc si veti interveni sa achitati restantele si sa va mai echilibrati si voi. Poate va ajung si pentru o un moft personal, ca v-ati saturat sa dati numai altora si sa nu va alegeti si voi cu nimic.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt cei mai razvratiti din zodiac saptamana aceasta. Sunteti hotarati sa va faceti dreptate cu orice pret, chiar si declansand un conflict care stiti ca nu se va incheia prea repede. Atentie sa nu va consumati inutil energia, sanse mari sa castigati o lupta agresiva nu sunt. Sunt puşi pe uragan! Să îşi moblizeze forţele şi să poarte o luptă dacă e nevoie. Cu toate acestea, mai bine ar rămâne calmi, că doar aşa pot rezolva mai uşor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dragi Varsatori, pentru voi se scrie istorie zilele acestea. Dintr-o intamplare va ajunge la urechile voastre un secret are este demult tainuit. Cu adevarul pe masa veti sti clar ce aveti de facut de-acum inainte.Va afla un adevăr fantastic de important, care poate marca viaţa. Nu este ceva rău, schimbările vin cu un scop.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024: Pești (19 februarie – 20 martie)

Să îşi facă vacanţele pentru că astrele îi trimit într-o călătorie.Saptamana aceasta se anunta o calatorie importanta. Succesul va este garantat si nu veti pleca degeaba. Indicat este sa nu mergeti neinsotiti, luati-va un partener de drum, un mentor sau un prieten. Reusita voastra este legata de un sfat.