Horoscop rune 1-7 mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia unde s-a cuibărit WUNJO, runa care aduce belşug şi fericire

Horoscop rune 1-7 mai 2023: Mihai Voropchievici explică ce ne aduce prima săptămână din cea de-a cincea lună a anului, luna lui Florar!

29 apr. 2023, 15:32
Horoscop rune 1-7 mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă zodia unde s-a cuibărit WUNJO, runa care aduce belşug şi fericire

Horoscop rune 1-7 mai 2023. Ce anunță Mihai Voropchievici
Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat se va bucura de o sănătate excelentă în intervalul 1-17 mai 2023! Singura veste rea e că tind să își facă griji din te-miri-ce.

Horoscop rune 1-7 mai 2023. Taurii au o săptămână mai grea. E nevoie ca nativii din zodia Taur să dea dovadă de forță, putere și tărie. Runa le spune să fie rezistenți, căci săptămâna care vine e mai grea din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Va trece și perioada asta complicată.

Gemenii sunt atenționați că de acolo de Sus sunt pregătiți pentru o viață nouă. Apare o revigorare și o renaștere în planul tuturor disponibilităților. Și financiar va fi la fel.

Răcușorul va primi vești bune în intervalul 1-7 mai 2023. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă frumoasă de bani. Dacă sunt astfel de vești bune, să ne bucurăm împreună cu nativii din Rac.

Horoscop rune 1-7 mai 2023. Fecioarele au protecție divină

Pentru Leu, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

ZILE LIBERE 2023. Elevii şi bugetarii vor sta acasă pe 1, 8 şi 9 mai. Când va fi recuperată ziua de 8 mai

Fecioarele au o săptămână în care sunt protejate. Se vor simți în siguranță, vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală.

Balanțelor, sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele vă anunță o călătorie! Numai vreme bună să fie!

Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Deci, fiți extrem de prudenți cum acționați, cu cine vorbiți, ce angajamente vă luați și ce afaceri doriți să faceți. Amânați, căci nu e nicio problemă orice acțiune.

Săgetătorii primesc un sfat frumos! Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Totodată, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

În schimb, Capricornilor, runa le șoptește că trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte. Pentru ei e mai greu, căci sunt în continuă acțiune. Ei vor să realizeze lucruri mereu.

Vărsătorii vor afla un adevăr important ce le poate schimba sau marca viața. Acest adevăr ține de acțiunile lor precedente. În funcție de cum au acționat, pot primi niște înștiințări, comunicări, adevăruri extrem de importante, care pot veni cu schimbări în viața lor.

Horoscop rune mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o lună tulbure, în care multe zodii ies din zona de confort
Peștii îl au pe Wunjo! Ei câștigă pe toate planurile și ar fi bine să fie siguri. Au o săptămână foarte bună, în care tot ce își propun va deveni realitate. Peștii, sunt, de altfel, de multe ori ocrotiți de cele rele, doar că în perioada 1-7 mai vor avea parte de un dram mai mare de noroc ca niciodată.

Previziunile maestrului runelor, Mihai Voropchievici, despre zodii pot fi urmărite și pe pagina de YouTube Astro FANATIK! Pe canalul nostru de YouTube găsiți nu doar predicții astrologice pe anumite perioade, ci și lucruri pe care nu le știați despre zodii ori dezvăluiri din tainele numerologiei!