Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au necazuri, ce zodii sunt binecuvântate

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii câştigă pe toate planurile, Capricornii au protecţie divină.

01 nov. 2021, 21:22
Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au necazuri, ce zodii sunt binecuvântate

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii vor primi un mesaj foarte important. Trebuie să fie pregătiţi să îl recepţioneze.

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021 Taur
Să lase la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă şi să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop Mihai Voropchievici. Runele anunţă un Moş Crăciun încărcat cu un sac de necazuri pentru multe zodii. Care sunt semnele binecuvântate
Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Pentru Gemeni, urmează o săptămână în care trebuie să aibă forţă, putere şi tărie să depăşească toate obstacolele. Sunt încurajaţi să fie puternici şi rezistenţi.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Pentru Rac, runa a ieşit răsturnată. Asta înseamnă obstacole la început. Obstacole în ceea ce priveşte o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Într-o relaţie pe care ei şi-o doresc.

Horoscop Rune Noiembrie 2021. Ce zodii sunt norocoase şi binecuvântate
Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Un pic de ceartă, scandal, o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar să rămână calmi pentru că în final totul se aranjează.

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei ce ştiu să aştepte.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi să fie pregătiţi.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Este vedeta săptămânii. A câştigat pe toate planurile în mod sigur.

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Veşti bune, cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
O săptămână de protecţie divină împotriva forţelor malefice.

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Pentru Vărsători, o certitudine că cineva care se gândeşte intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Mesaj dublu pentru Peşti. Primul mesaj: sunteţi sfătuiţi să vă relaxaţi. Relaxarea vine datorită faptului că cineva foarte apropiat dumneavoastră se bucură în prezent de o sănătate excelentă.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.


loading...
Partenerii noștri