Horoscop rune 10-16 ianuarie 2022. Belşug COLOSAL pentru aceste zodii. Noutati de la pietrele mistice!

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic. Cum sunt influentate zodiile saptamana viitoare.

08 ian. 2022, 22:12
Horoscop rune 10-16 ianuarie 2022. Belşug COLOSAL pentru aceste zodii. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop rune. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 10-16 ianuarie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice CIFRA DESTINULUI pentru fiecare zodie. Cine are noroc din belşug în acest an
Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop RUNE ianuarie 2022. Cine câştigă mulţi bani, ce anunţă pietrele mistice
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop rune PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – EIWAZ, inversata. Eiwaz iti indica posibilitatea unei incapatanari sau inflexibilitati ori lipsa de dorinta de a ceda sau de a face un compromis. Ca sa ai succes intr-un nou plan si sa il duci pana la capat, ai nevoie sa fii adaptabil oricaror imprevizibilitati, pentru ca drumul este lung si adesea intortocheat. Este runa ce simbolizeaza copacul vietii, magia si visarea. Cuvantul de putere este „unitate” asa cum exista forta unificatoare puternica a naturii ce creaza o fundatie ferma a vietii.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – FEHU : Sagetile pe care le-ai trimis repetat spre ce vrei au ratat tinta fie de aproape fie de hat, departe. Vaporul tau a ajuns, dar tu esti la grajd si astepti un cal bun. Observa situatia si intreaba-te „Ce am eu nevoie sa invat ca sa pot merge mai departe cu progresul meu ?”. Acum ai oportunitatea sa vezi unde se afla adevarata comoara pentru tine care te va duce mai departe.

Horoscop rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – INGUZ. Acum este un moment de mare putere in care se poate termina ce trebuie sa se termine ca noi inceputuri sa poata incepe. Dificultatile pot fi rezolvate si clarificate mai usor. Fluturele iese din cocoonul sau. Miscarile te pot ajuta sa te eliberezi dintr-o situatie blocanta. Daca exista pericole, miscarile pe care le vei face te vor scoate din ele sau tine in afara lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

/