Horoscop rune 18-25 aprilie 2022. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână de Paşte ca la call-center!

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022, cu Mihai Voropchievici. Dragoste nouă pentru Scorpioni, Săgetătorii încep o viaţă nouă. ce se întâmplă cu celelalte zodii.

16 apr. 2022, 20:37
Horoscop rune 18-25 aprilie 2022. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână de Paşte ca la call-center!

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 18-24 aprilie.  „E o săptămână cu o încărcătură puternică și e bine ca toți să știe la ce să se aștepte în perioada următoare,” a spus Voropchievici.

Berbec: poate afla săptămâna următoare un adevăr foarte important care poate veni cu un marcaj în viața lui sau pur și simplu cu o schimbare mare

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022 Taur: poate găsi rezolvarea tuturor problemelor care l-au frământat și care-l frământă. Se gândește că ar fi mai bine să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri din familie și numai așa va reuși să găsească rezolvarea problemelor care-i produc insomnii.

Zodii norocoase în următorii 5 ani. Care este semnul astral care dă lovitura pe toate planurile
Gemeni: sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile trecute, să lase necazurile în urmă și să se pregătească de o săptămână foarte bună, extraordinară.

Horoscop rune 18-25 aprilie Rac: are o săptămână de mesaje. Dacă mai e și la un loc de muncă de call-center… Îi place, nu-i place n-are încotro. Va trebui să vorbească foarte mult, e o săptămână de comunicare intensă.

Leu: are un mesaj dublu: săptămâna viitoare să se relaxeze, iar grijile alea care tot îl frământa vis-a-vis de starea de sănătatea a unui membru din familie, să o dea la o parte. Se bucură în prezent de o sănătate excelentă

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022 Fecioară: săptămâna următoare dă lovitura: un salt calitativ, cantitativ în săptămâna lor. E o săptămână super benefică

Horoscop special. 4 zodii vor primi un ajutor important din partea astrelor până la Paşte 2022

Balanța: e pe punctul de a muta locul de muncă sau pur și simplu de a se muta cu locuința. Fiind săptămâna mare, poate vreți să ajutați pe cineva, vă mutați eventual în provincie.

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022 Scorpion: De trei săptămâni încoace, dragostea nu-i mai dă pace. Iar o dragoste nouă. Trei porții de dragoste noi. Înseamnă că e foarte bine pregătit.

Săgetător: Sunt pregătiți sunt înceapă o viața nouă. E un soi de revigorare, de renaștere în toate planurile. Acum se bucură de tot ceea ce înseamnă mâncare, băutură, relații. Pentru tot cred că a fost un pic mai greu

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022 Capricorn: Săptămână cu protecție divină împotriva tuturor forțelor malefice care-i înconjoară.

Vărsător: sunt sfătuiți să abordeze toate problemele care-i interesează, într-o manieră cu totul schimbată, la 180 de grade. Trebuie o schimbare totală în comportament, decizii, ca să vă fie bine

Pești: primesc cadouri minunate si tot felul de beneficii. Sunt persoanele care-i iubesc pe Pești, dar însoțite și de un cadou.