Horoscop RUNE, 19-25 iulie 2021. Probleme în viața amoroasă pentru acești nativi

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 19-25 iulie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

18 iul. 2021, 22:41
Horoscop RUNE, 19-25 iulie 2021. Probleme în viața amoroasă pentru acești nativi

Horoscop RUNE, 19-25 iulie 2021

. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop RUNE, 19-25 iulie 2021. “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Horoscop RUNE, 19-25 iulie 2021. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Horoscop RUNE, 19-25 iulie 2021. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – THURISAZ. Semnificatie POARTA DE IESIRE. Aceasta runa indica prezenta de noi optiuni ce se deschid inaintea ta. Cu toate acestea, esti sfatuit sa te opresti in fata portii inainte de a pasi pe ea, pentru a privi drumul care se intinde in fata ta de aici in continuare.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Wunjo (inversata) : Pot fi unele neintelegeri de moment sau probleme cu un partener sau intr-o relatie romantica, fapt ce iti amana fericirea clipei de fata. Un adevar poate fi ascuns de tine. Ceea ce credeai ca e iubire, nu este. Un parteneriat poate sa nu iti fie benefic si sa nu duca la fericire. Ai de muncit mult in continuare ca sa ajungi la fericire, dar vei reusi. Wunjo este runa bucuriei.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Algiz: Runa Algiz descrie o persoana care alearga cu bratele ridicate, semn al victoriei, sau o reprezentare a zeului norvegian Heimdall care tine sabia intr-o mana si cornul in cealalata. El pazeste astfel taramul divin al lui Asgard. Algiz s-ar traduce prin “protectie”, “defensiva” si reprezinta runa razboinicului. Ea ofera protectie impotriva vatamarilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.