Horoscop rune 23 mai 2024. LAGUZ, inversată, aduce blocaje, dar WUNJO vine cu protecţie totală pentru o zodie

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.
Alina Costache
22 mai 2024, 23:18
Horoscop rune 23 mai 2024. LAGUZ, inversată, aduce blocaje, dar WUNJO vine cu protecţie totală pentru o zodie
Horoscop săptămânal rune pe zodii 8-14 aprilie 2024. NAUTHIZ aduce schimbări pentru Berbec, RAIDO întors vine cu o despărţire pentru Rac

Horoscop rune 23 mai 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 23 mai 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Nativul care va primi sume colosale, începând cu 15 iunie 2024. Zodia care se va îmbogăți peste noapte

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop rune 23 mai 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – LAGUZ, inversata. Daca exista un blocaj in calea ta pe un domeniu, fii ca floarea ce pluteste cu gratie pe apa si lasa curentul divin al vietii sa iti indice o alta cale. Runa este simbolul florii plutitoare pe apa care merge lin incotro o duce curentul apei. Runa este conectata cu energia zeilor oceanelor Skadi si Njord. Esti in pericolul de a nu-ti conserva energia ca sa obtii rezultatul dorit. Poate sa dureze mai mult timp drumul dar doar cu rabdare si umor poti reusi.

Cele două zodii ținute în puf de Univers în luna iunie 2024. Nativii uită de griji și vor fi cu adevărat fericiți

Horoscop rune 23 mai 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Mannaz: Aceasta runa sugereaza acum ca o situatie ce te preocupa este, probabil, neplacuta. Poate ca o dezvoltare a intalnit un obstacol. Poate te gandesti ca cineva sau ceva incearca sa te blocheze sau sa te raneasca. Analizeaza si intelege circumstantele situatiei apoi indreapta-te spre tine insuti. Actualul tau asa zis inamic nu este nimic mai mult decat o reflectie a inamicului tau interior care nu iti permite sa te dezvolti si mergi mai departe.

Horoscop rune 23 mai 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – OTHILA. Ea vesteste posibilitatea intemeierii unui cuib, unei familii, anunta o casatorie, o uniune sau o noua achizitie imobiliara. Aceasta runa este simbolul gardului a ce detii ca proprietate, a casei tale dar si simbolul geneticii, a mostenirilor ancestrale. Energia runei inseamna proprietate, prosperitate, promisiuni si posesiuni. Ea este conectata direct la energia zeului tata Odin si semnifica cuibul, castelul tau.

Horoscop rune 23 mai 2024 pentru RAC
Runa etalata – SOWELU: Ceea ce tanjesti si doresti sa fii, deja esti. Este timpul sa te reincarci si sa te regenerezi. Ar putea fi nevoie sa te retragi din situatii presante, dar fa o retragere in propria-ti putere, nu din cauza unei slabiciuni. Lasa Soarele sa lumineze secretele pe care le-ai ascuns chiar si de tine. Oricum, tine minte ca de unul singur nu poti face nimic. Numai cand te bazezi si sprijini pe Divin, vei putea realiza orice maret.

ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – Wunjo: Fii fericit ! Pentru orice intrebi sau te gandesti, e bine sa stii ca perioada de intuneric din viata ta pe un subiect se incheie si un eveniment fericit este pe cale sa aiba loc. Viata ta intra, in sfarsit, intr-o perioada luminoasa pe care ai asteptat-o asa de mult. Runa te poate si anunta ca este timpul sa te uiti la lume cu ochi noi. Tine minte ca eforturile tale nu sunt in zadar, chiar daca uneori poate parea ca bunele intentii si fapte raman nevazute si nerecompensate. Tot binele pe care il pui in lume vine la tine mai devreme sau mai tarziu. Bucura-te de fructele pe care le meriti.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Ce conține pate Ardealul cu fainoșag. Multor români le place gustul lui, puțini citesc eticheta
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Atac cu drone al armatei ucrainene asupra bazei aeriene ruse din Morozovsk
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?