Horoscop rune 24 aprilie 2024. Wunjo aduce confort, plăcere şi bucurie, iar o zodie are runa albă, Odin

Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru multe rune. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi.

23 apr. 2024, 23:32
Horoscop rune 24 aprilie 2024. Wunjo aduce confort, plăcere şi bucurie, iar o zodie are runa albă, Odin
Horoscop rune duminică 17 martie 2024. WUNJO vine cu fericire pentru RACI, HAGALAZ aduce schimbarea pentru SCORPIONI

Horoscop rune 24 aprilie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 24 aprilie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 24 aprilie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – MANNAZ: Semnificatie SINELE. Punctul de pornire in orice in viata trebuie sa fie intotdeauna propriul Sine si o relatie buna si functionala cu tine insuti este esentiala : de ea depinde daca alte relatii curg bine, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Acum nu este un bun moment sa cauti si si sa astepti laude despre realizarile tale, nici nu e timpul sa iti pui toata atentia in posibilele rezultate. Nu judeca si nu fii intolerant. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

Horoscop rune 24 aprilie 2024  pentru TAUR
Runa etalata – Sowelu: Tu esti suficient de puternic incat sa aduci lucrurile la nivel de recolta. Norocul bun se anunta pentru tine si totul este pozitiv. Totusi, nu este o perioada de odihna si relaxare – trebuie sa analizezi si partile intunecate din natura ta. Puterea enorma a soarelui iti va da puterea de a face fata si a depasi orice fara frica. Solutia pentru problemele tale este in intelegerea ta.

Ce spune numele tău despre energia personală. Numerologul Mihai Voropchievici explică tainele ascunse ale parapsihologiei
Horoscop rune 24 aprilie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Wunjo: Confort, placere si bucurie, acestea sunt mesajele transmise de runa Wunjo. Relatiile cu familia si cu prietenii sunt armonioase si prospere. Succesul vine din intelegerea unui lucru foarte important: valoarea oamenilor de langa tine.

Horoscop rune 24 aprilie 2024 pentru RAC
Runa etalata – ODIN: Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Citește și: Horoscop 24 aprilie 2024. Urmează o furtună emoţională pentru multe zodii

Horoscop rune 24 aprilie 2024 pentru LEU
Runa etalata – ALGIZ: Semnificatie PROTECTIE. Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit. Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro