Horoscop Rune 25 ianuarie 2022. Această zodie trebuie să-și schimbe stilul de viață urgent!

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

25 ian. 2022, 12:50
Horoscop Rune 25 ianuarie 2022. Această zodie trebuie să-și schimbe stilul de viață urgent!

Horoscop Rune 25 ianuarie 2022. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop Rune 25 ianuarie 2022. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Rune 25 ianuarie 2022. Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscop Rune BERBEC. Poate ca e bine sa ai o zi libera, sa te bucuri de tine si sa te rasfeti intr-un loc sau activitati ce te fac mai fericit. Trebuie sa iti schimbi viziunea despre ce crezi tu ca este negativ in viata ta. Nu le mai vedea drept ghinion ci ca pe obstacole constructive in calatoria ta care te fac mai puternic si implinit dupa ce le depasesti.

Horoscop februarie 2022. Cele mai norocoase zile din lună pentru fiecare zodie

Horoscop Rune TAUR. Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa simbolizeaza Soarele, o sursa puternica de energie, dar si de ghidare. Un simbol al puritatii in actiune, al telului pentru care lupti. Sowulu te implineste si te incurajeaza. Cand apare anunta norocul, progresul. Esti pe calea succesului.

Horoscop Rune GEMENI. Runa etalata – URUZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca ai putea simti oboseala fizica sau mentala. Ai putea avea nevoie sa iti revizuiesti stilul de viata si sa decizi ce este de valoare reala pentru tine. O oportunitate poate aparea si ea trebuie speculata. Daca ea te ingrozeste acum, inseamna ca ea va duce la o mai mare tarie de caracter pe termen lung.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop BANI si SUCCES 24-30 ianuarie 2022. Ocazii mari de câştig! Influente in casa banilor!


loading...
Partenerii noștri