Horoscop rune 25 mai 2024. Veşti bune de la ISA, avertizări de la inversata DAGAZ. Ce aduce runa SOWELU

De-a lungul întregii istorii a umanității, fascinația pentru simbolurile antice și misterele adânci ale universului a stârnit imaginația oamenilor și a alimentat dorința lor de a descoperi înțelesurile ascunse din spatele acestora.
Alina Costache
24 mai 2024, 22:38
Horoscop rune 25 mai 2024. Veşti bune de la ISA, avertizări de la inversata DAGAZ. Ce aduce runa SOWELU
Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. JERA vine cu oportunităţi pentru GEMENI, iar OTHILA anunţă greutăţi pentru LEU

Horoscop rune 25 mai 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
 
Horoscop rune 25 mai 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – SOWELU: Aceasta este o runa de mare putere ce indica un moment de regenerare profunda, o cautare a intregului, a totalului. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, astfel crescandu-ti si forta vitala. Deasmenea indica nevoia de a admite ceva ce a fost demult negat, ceva ce a ramas in umbre : acum e timpul sa scoti acest adevar la lumina. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este semn de forta si nicidecum de slabiciune.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Hagalaz : Runa te sfatuieste sa nu incerci sa intervii si sa exerciti influente sau manipulari asupra a ce se intampla. Fii puternic, fii ferm. Daca exista o perioada mai neagra in viata ta, aceasta se va incheia mai devreme sau mai tarziu pentru ca absolut toate etapele se incheie, se schimba cu ceva nou mai bun. Vei avea puteri si abilitati noi urmare a acestor transformari.

Horoscop rune 25 mai 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Kenaz (inversata): Sa fii atent pentru ca ceea ce pare a fi o directie reala poate fi o cale falsa pentru tine. Poate aparea pe ea o energie rece si intunecata. Ai grija de sanatatea ta si vindeca-ti orice te supara acum. Kenaz este runa focului, caldurii, luminii, iluminarii si cunoasterii.

Aleşii lui Dumnezeu, astrologul Pavel Globa dezvăluie zodiile sărutate de îngeri la final de primăvară

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – Laguz: Uneori, se poate intampla astfel : ai un vis care te entuziasmeaza, iti evoca emotii puternice, o stare speciala mentala, dar nu intelegi de ce. Nu analiza cu mintea constienta. Ramai cat poti de mult in aceeasi stare ca de somn peste zi, adica cu mintea constienta tacuta, doar observand lumea detasat ca si cum inca esti in stare de vis si urmeaza directia pe care o primesti in aceasta stare ; acela e glasul intuitiei. Altfel traiesti in stari inevitabile de tensiune si dizarmonie interioara.

Horoscop rune 25 mai 2024 pentru LEU
Runa etalata – DAGAZ, inversata. Aceasta runa este simbolul zilei noi ce mijeste din noapte dar si al intuitiei. Ea este constiinta si motivatia de a reusi. Sunt indicatii ca anumite emotii pe care le ai atasate de un subiect te impiedica sa avansezi cu determinare si preferi sa amani actiuile focusate. Pune-ti intrebari ce simti daca ai reusi. Scoate la lumina soarelui adevarul.

Horoscop Tamara Globa iunie 2024. Zodiile afectate de nevroze şi zodiile cu lipici la bani

Horoscop rune 25 mai 2024 pentru FECIOARA
Runa etalata – EHWAZ. Acum se intampla unele tranzitii si schimbari fizice. Cresterea inceata dar sigura are loc iar dezvoltarile lente se acumuleaza. Cultiva-ti propria natura interioara si tot restul ii va urma. Priveste-ti viitorul cu asigurarea ca mergi pe drumul bun.

Horoscop rune 25 mai 2024 pentru BALANTA
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportunitati care pot fi mai profitabile. Ia-ti timp si cauta drumul bun. Ai incredere in ce simti si vezi semnele ca timpul este potrivit sa treci la actiune. O lipsa de finante poate fi preocuparea de la acest moment. Daca e asa, rezista pentru ca o schimbare va veni cu siguranta atunci cand iarna se transforma in primavara. Doar ai rabdare.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Localitatea din România cu apă “ca o binecuvântare de la Dumnezeu”. Oamenii vin să ia sute de litri din izvoare și spun că e mai bună decât cea din comerț
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la CURTE. Este cea mai bună soluție pe care o au
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Comoara ascunsă a României. Au fost chemați soldații să o protejeze
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Nouă candidați pentru președinția USR, inclusiv Elena Lasconi și Cristian Seidler
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?