Horoscop RUNE 27 mai 2023. Ce zodie este protezată de URUZ, runa puterii brute

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

27 mai 2023, 00:59
Horoscop RUNE 27 mai 2023. Ce zodie este protezată de URUZ, runa puterii brute

Horoscop rune 27 mai 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 27 mai 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu iunie 2023. Un bronz frumos cimentează relaţiile, lună cu chef de călătorii, flirturi, dar şi hăţiş de probleme la muncă

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – GEBO. Se anunta si este posibila o uniune. Totusi, nu o transforma intr-o uniune totala, tine o parte din tine si pentru tine. Lasa vanturile divinitatii sa sufle INTRE tine si partenerul tau. Asa este cel mai bine pentru amandoi.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Isa: aceasta runa inseamna gheata si indica un timp pentru pauza si reflectare. Lucrurile sunt inghetate pentru tine acum deci ai rabdare si foloseste aceasta energie ca sa capeti claritate ce vrei cu adevarat. Poate sa mai indice si faptul ca blocaje de energie exista dar se pot elibera prin miscare fizica si timp petrecut in natura.

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Kenaz: Runa iti da un sfat valoros: descotoroseste-te de ceea ce iti umbreste viata. Nu te intepeni in vechi si nu regreta faptul ca o forma veche nu iti mai este de folos de acum inainte. Este vorba de o relatie, de o situatie, de orice.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – Othila: Aceasta runa iti transmite mesajul ca ai depasit multe obstacole ca sa ajungi in acest punct. Bucura-te de realizarile tale, le meriti din plin! Ai cunoscut succesul datorita efortului depus, iar acum ai face bine sa te bucuri impreuna cu familia si cei dragi de roadele muncii tale.

ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – PERTH : Perth este runa sansei si a pariurilor. Arunca zarurile si lasa-te pe mana sortii. A paria este un mod placut sa depasesti perioadele de noapte…cat timp este un pariu fara pericole. Jocurile de noroc si sansa au perspective ce sunt ascunse de noi, asa cum Perth semnifica si secrete necunoscute. Runa simbolizeaza si transmite distractie si abandon salbatic dar fii cu grija pentru ca este si runa misterului si a rezultatelor finale neasteptate. Nu poti pierde daca nu joci, dar nici nu castigi mereu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.