Horoscop rune 29 februarie 2024. LAGUZ aduce furtuni agitate în viaţa ta, iar WUNJO, runa bucuriei, este inversată

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

29 feb. 2024, 06:16
Horoscop rune 29 februarie 2024. LAGUZ aduce furtuni agitate în viaţa ta, iar WUNJO, runa bucuriei, este inversată

Horoscop rune 29 februarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 29 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 29 februarie 2024 BERBEC
Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). In viata ta pare a fi o furtuna agitata. Dar furtunile nu dureaza pentru totdeauna si, daca vezi refugiul sigur care este imediat dupa colt, totul va fi bine. Foloseste-ti intuitia sa te ghideze in directia buna. Tu ai raspunsurile daca crezi in tine si in drumul tau.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Perth: Aceasta runa este simbolul unui vas, al unei cupe si este deseori asociata cupei din care se arunca zarurile. De aceea se considera ca simbolizeaza norocul si soarta.  Forte intense cer schimbarea. Nu trebuie sa te ingrijorezi, caci schimbarea este in bine.

Horoscop rune 29 februarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Raido: O situatie prezenta sau viitoare iti va solicita eforturi semnificative. Poate ca la munca se vor deschide noi si promitatoare proiecte, dar implementarea lor presupune o interventie sustinuta din partea ta. Daca este vorba de relatii cu prieteni sau familie, acestea vor evolua bine cu conditia sa fii atent la comunicare.

EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Horoscop rune 29 februarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – Tiewaz: Primesti un sfat valoros de la aceasta runa, anume sa nu disperi, oricare ti-ar fi provocara momentului si sa incerci sa descoperi ce se afla in tine care ii irita sau deranjeaza pe cei din jur. Nu pierde energie luptandu-te cu morile de vant, cu circumstante negative si cu oameni neplacuti. Ai grija de tine mai bine.

Horoscop rune 29 februarie 2024 pentru LEU
Runa etalata – WUNJO –  Runa Wunjo este runa bucuriei. Bucuria este o energie comuna si la indemana, insa, aici, runa fiind invers, ti se sugereaza ca este posibil ca singur sa iti tii bucuria la distanta, fiind intr-o stare de singuratate. De ce alegi sa fii separat ? Da-ti voie sa simti bucuria. Totodata, aceasta runa este si simbolul zeilor si perfectiunii. Mesajul runei intoarse este un semnal ca te poti simti separat de divinitate fapt ce este doar in mintea ta. Divinitatea e in tine, cu tine si in preajma ta. Deschide-ti portile ferecate si conecteaza-te cu ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.