Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Mihai Voropchievici anunţă cine are belşug şi noroc cu carul, cine merge şi vara pe gheaţă subţire

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023: Maestrul Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni ale acestei perioade. Mai multe zodii sunt atenționate în legătură cu evenimentele pe care astrele le scot în calea lor.

27 mai 2023, 12:52
Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Mihai Voropchievici anunţă cine are belşug şi noroc cu carul, cine merge şi vara pe gheaţă subţire

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023: Mihai Voropchievici dă vești extraordinare pentru multe zodii. Berbecii primesc o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Este cazul să schimbe tactica. Dacă vor schimba tactica, vor avea surpriza să vadă că necazurile pot fi depășite. Încăpățânarea nu își are locul în felul în care gestionează anumite situații din viața lor.Taurii

primesc o certitudine. Cineva care se gândește intens la ei le trimite un cadou minunat. Intră, așadar, și în iunie cu daruri de la alții. Așadar, oamenii dragi sufletului lor nu i-au uitat. De altfel, Taurii au cam tot fost cadorisiți în luna mai. Lucrurile bune nu pleacă din calea lor în buza verii.

Horoscop special. Cele 5 zodii care se vor îmbogăţi pana în anul 2024, se deschid sertarele cu bani!

Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Un soi de revigorare, renaștere, în planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Pentru ei, o schimbare majoră era necesară. De mult au tot plănuit să facă lucrurile în alt mod.

Vin schimbări majore pentru Lei

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023.  Racii

au protecție și siguranță în săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023. Sunt protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. Racii sunt, de altfel, ceva mai sensibili, iar faptul că acum vor fi sub protecție divină le va ridica destul de mult moralul.

Leii sunt atenționați cu surle și trâmbițe să fie pregătiți pentru schimbări majore, chiar din primele zile. Au parte de gânduri bune, așadar. La fel ca în cazul Gemenilor, și lor le prinde bine o schimbare de macaz, mai ales că ei pot duce multe greutăți în spate. Au multă energie și vitalitate, spune Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

Fecioarele primesc vești bune. Primesc un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă de bani importantă. Dacă nici cu astfel de surprize nu sunt mulțumite, înseamnă că sunt prea pesimiste! Au numai motive de bucurie în următoarele șapte zile.

Balanțele, în sfârșit, găsesc răspunsul sau rezolvarea unei probleme, asta dacă angajează o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Trebuie să se deschidă mai mult în a cere sfaturi de la cei dragi. Pot fi ajutați de unde nu se așteaptă.

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Scorpioni, aveți mai multă răbdare!

Scorpionii trebuie să aibă răbdare. E bine să nu forțeze mâna norocului întrucât toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care au răbdare și știu să aștepte.

Săgetătorii au o săptămână în care trebuie să aibă forță, tărie, deoarece intră într-o perioadă cu ceva greutăți. Runa le spune că vor depăși provocările.

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie. Capricornii au chef să susțină o mică bătălie. Runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorați. Pot câștiga și fără acea bătălie. Așadar, nu este nevoie să se angreneze în conflicte. Pot fi depășite anumite situații și fără să ridice tonul.

Horoscop iunie 2023. Cele mai norocoase zodii în prima lună de vară

Vărsătorii sunt câștigătorii săptămânii, căci au runa Wunjo. Dau lovitura pe absolut toate planurile în săptămâna următoare.

Peștii au un mesaj dublu. Primesc sfatul de a se relaxa. Teama că cineva drag e în suferință nu se justifică. Omul pentru care își fac griji nu are nicio problemă de sănătate.

Pentru alte previziuni astrologice la fel de interesante realizate de Mihai Voropchievici, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.