Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici, 7-13 noiembrie 2022. Taurii dau de greu, în timp ce Fecioarele trec prin cele mai benefice schimbări

Săptămâna 7-13 noiembrie 2022 va fi una interesantă pentru mulți nativi din zodiac. Unii au parte de reușite pe plan profesional, alții depășesc niște mari provocări sau trec printr-o serie de schimbări radicale.

05 nov. 2022, 20:30
Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici, 7-13 noiembrie 2022. Taurii dau de greu, în timp ce Fecioarele trec prin cele mai benefice schimbări

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022

. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 prin ce va trece fiecare nativ în parte în săptămâna 7-13 noiembrie 2022.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 BERBEC

E o săptămână în care e necesar ca nativii din Berbec să-și consolideze poziția acasă, fiindcă nu prea mai au toți încredere în el, au uitat că a fost șef la un moment dat. E recomandat să facă acest lucru și în societate și la serviciu. Doar în acest fel vor avea parte de succes.

TAUR

Nu e chiar o săptămână ușoară pentru Taur, ba din contră. E nevoie de multă tărie și putere ca să depășească anumite situații dificile. Totul din cauza faptului că nu s-au dus să îşi trateze o problemă medicală sau să rezolve nişte lucruri care deranjau. Deci Taurii să se încurajeze, să se motiveze singuri, să depăşească această săptămână care nu e un cap de ţară pentru ei la câtă forţă au.

GEMENI

Gemenii nu au răbdare și vor să se întâmple totul acum. Însă e important ca în această săptămână să nu forțeze mâna norocului. Sunt lucruri frumoase care vin în viața lor, așa că e bine să le aștepte fără să se mai grăbească.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 RAC

Racul începe un soi de viaţă nouă, un fel de revigorare în toate planurile. Racul care a fost şi el năpăstuit, a trecut prin nişte probleme şi de sănătate, acum se revigorează atât în disponibilităţi fizice, cât şi psihice.

LEU

Vin vești bune pentru acești nativi. Fie vor primi un cadou-surpriză, fie o sumă de bani deloc de ignorat.

FECIOARĂ

Schimbări deosebit de importante pentru nativii din Fecioară. Deși nu sunt adepții schimbărilor, de această dată vin unele foarte bune.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 BALANȚĂ

Balanţa îşi mai revine un pic, iar la cele tinere şi singure apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt valabile recomandările şi pentru Balanţele adulte. Deci, dragoste pentru Balanţe.

SCORPION

Sunt învăluiți într-o aură de mister. Nimeni nu îi poate descifra și nu îi poate mulțumi. E mai bine să-i evitați dacă-i vedeți că nu au o dispoziție bună fiindcă vă vor pune la punct fără regrete.

SĂGETĂTOR

Săgetătorului i se tot anunţă demult o suită de schimbări majore şi va fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 CAPRICORN

Capricornul dă lovitura şi se produce un salt rapid în existenţa lor şi mai ales pe latura de sănătate, că ei au cam scârţâit un pic la capitolul acesta din cauza efortului supradimensionat pe care l-au făcut muncind.

VĂRSĂTOR

Problemele care l-au frământat în ultima perioadă își găsesc rezolvare. Își calcă pe orgoliu și va accepta sfatul unor persoane importante din viața lui.

PEȘTI

Are parte numai de lucruri bune. Toate planurile pe care și le-a făcut și la care a visat vor deveni realitate cât de curând.