Horoscop rune 7 mai 2024. WUNJO, runa cu protecţie totală, s-a arătat după Paşte. Atenţie la inversata Thurisaz!

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.
Irina Dumitrescu
07 mai 2024, 00:23
Horoscop rune 7 mai 2024. WUNJO, runa cu protecţie totală, s-a arătat după Paşte. Atenţie la inversata Thurisaz!

Horoscop rune 7 mai 2024. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 7 mai 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 mai 2024. Zodiile care fac muţi bani până la sfârşitul săptămânii
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 7 mai 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Runa sugereaza ca s-ar putea sa fie anumite neintelegeri sau dispute in viata ta la momentul prezent. Daca este acest caz, trebuie sa fii cu adevarat singur cu tine insuti ca sa le rezolvi si sa gasesti o solutie convenabila. Tine minte, ceea ce a fost facut nu poate fi anulat dar tu si altii puteti invata din trecut. Tine de credintele si valorile tale dar nu te teme sa asculti de altii si opiniile lor despre viata. Ei pot gandi diferit de tine dar asta nu inseamna sa consideri mai putin valoros ce spun ei. Urmeaza-ti inima si tine minte ca esti unic.

Horoscop rune 7 mai 2024 pentru TAUR
Runa etalata – TEIWAZ. Uita-te mai bine in tine si scufunda-te in fundatiile fiintei tale. Aici vei gasi cele mai profunde nevoi si cele mai puternice resurse pentru ele examineaza-ti noile parteneriate formate pentru ca poate exista multa munca de facut de ambii pentru binele vostru. Este o runa a dedicarii si perseverentei. Este nevoie de rabdare acum, altfel tu poti fi adevaratul tau dusman.

Horoscop rune 7 mai 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Thurisaz (inversata): Ceva rau poate fi depasit gratie fortelor binelui. Un pericol nu este chiar asa de mare. O bunatate poate veni spre tine. Ceva negativ este tinut la distanta de tine. Thurisaz este runa haosului, a tentatiei si a raului. Cand ea este intoarsa, activeaza mesajele binelui.

Horoscop rune 7 mai 2024 pentru RAC
Runa etalata – WUNJO : Semnificatie BUCURIE. Aceasta runa anunta o stare de siguranta si relaxare, un sens a starii de bine. Lumina patrunde in sfarsit printre noi, fructele atarna greoaie pe crengile copacilor tai si vremurile rele sunt in sfarsit in spate. Te vei vedea inconjurat de bucurie, placere si confort atat in casa cat si in afara ei. Exista claritate si o noua energie care iti va permite sa intelegi, sa echilibrezi, sa te reinnoiesti pe tine si relatiile tale personale. Schimbari necesare sunt deja in curs si acum te poti bucura din plin de viata si primi binecuvantari din Univers.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024. Probleme pe Axa karmică, dar şi daruri de 5 stele. Nu turnați gaz pe foc!

Horoscop rune 7 mai 2024 pentru LEU
Runa etalata – ALGIZ: Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Capital.ro
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ai planuri pentru această vară? ANM anunță cum va fi vremea în iunie
Adevarul
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7 milioane de euro
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Vara anului 2024 va fi una dintre cele mai călduroase veri din istorie, anunță Organizația Meteorologică Mondială
Capital.ro
Interdicția care se aplică în toată România. E interzis să le faci asta vecinilor
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Sotul uita telefonul acasă și descoperă un joc periculos între soție și amantă: Mesajele care au declanșat scandalul
MediaFlux
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'