Horoscop rune 8 iulie 2023. FEHU vine cu oportunităţi imense pentru o zodie, iar pentru alta INGUZ aduce o mare schimbare

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

08 iul. 2023, 09:16
Horoscop rune 8 iulie 2023. FEHU vine cu oportunităţi imense pentru o zodie, iar pentru alta INGUZ aduce o mare schimbare

Horoscop rune 8 iulie 2023. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Citeşte şi: Horoscop Urania 8 – 14 iulie 2023. Contextul astral ne va ajuta să rezolvăm multe probleme, să ducem planuri la bun sfârșit, să spunem ceea ce avem de spus fără teamă

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 8 iulie 2023

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Citeşte şi: Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cine are o lună de aur, cine are parte de infidelităţi şi pierderi

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Eihwaz: Te confrunti serios cu niste frici interioare care te destabilizeaza. Schimbarea este necesara, dar runa Eihwaz accelereaza lucrurile si sporeste intensitatea. Schimbarea poate veni in multe forme: mentale, spirituale si chiar fizice. Este foarte important sa iti pastrezi concentrarea pe intreaga durata a procesului.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – FEHU : Sagetile pe care le-ai trimis repetat spre ce vrei au ratat tinta fie de aproape fie de hat, departe. Vaporul tau a ajuns, dar tu esti la grajd si astepti un cal bun. Observa situatia si intreaba-te „Ce am eu nevoie sa invat ca sa pot merge mai departe cu progresul meu ?”. Acum ai oportunitatea sa vezi unde se afla adevarata comoara pentru tine care te va duce mai departe.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Inguz : Daca nu esti de acord ca o anumita situatie din viata ta este favorabila, vei simti tensiune si nesiguranta. Rune iti arata ca acest mod de a gandi si aceasta perceptie duce la stagnare iar schimbarea abordarii tale te scoate din stagnare. Ai nevoie de un spatiu de claritate pentru a face loc la nou in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.