Horoscop rune. Belşug pentru unii, călătorii pentru alţii, griji multe. Previziunile pietrelor magice pentru toate zodiile

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

31 iul. 2022, 10:33
Horoscop rune. Belşug pentru unii, călătorii pentru alţii, griji multe. Previziunile pietrelor magice pentru toate zodiile

Horoscop rune 1-7 august 2022. Iată care sunt predicțiile astrelor pentru săptămâna viitoare, prezentate de Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Berbecii, în alfabetul vikingilor, sunt simbolul uraganului. Deci, ei sunt pregătiți săptămâna viitoare de o bătălie furtunoasă, dar runa le spune să stea liniștiți, să fie calmi și totul se aranjează, dar rămâi calm, Berbecule.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurul va primi vești bune, un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, așa că va avea ce cheltui și se va bucura de lucruri plăcute.

Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie
Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii sunt în situația să primească multe mesaje, comunicări, telefoane și le place acest lucru.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul intră pe simbolul necunoscutului, va vrea să fie numai el cu el însuși, să nu fie deranjat. Pe undeva, are nevoie de o săptămână de respiro și asta înseamnă că se rupe de tot ce înseamnă muncă și pleacă undeva, face o pauză măcar o săptămână.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul poate să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îl frământă, dar numai făcând un consiliu de familie. Și când rage legele, toată lumea se așează la masă și spune ce are pe suflet.

Horoscop august 2022: 4 zodii atrag fericirea ca un magnet, îşi vor realiza dorinţa spusă în noapte dintre ani
Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența ei. Deci, Fecioara merge din săptămână în săptămână mai bine și nu a mai pățit de mulți ani așa ceva.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanța să fie pregătită pentru suită de schimbări majore cât de curând, cât de rapid. Vin schimbările peste ea.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionul să lase toate problemele, grijile, fricile, spaimele în urmă. E cel mai bine să le lase în trecut și să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Săgetătorul trebuie să facă și el o bătălie, că îi era dor. Acești nativi nu trebuie să fie îngrijorați, pentru că totul se rezolvă și vor câștiga în mod sigur.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Capriconului i-a venit rândul acum să-și consolideze el poziția. S-a cam lăsat în urmă, a muncit și a uitat să se mai iubească și pe el și să iasă să se afirme. Deci, Capricornii își consolidează poziția în casă, acasă, adică în familie, în societate și la serviciu.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorul a intrat în grațiile unei persoane care se gândește intens la el și pentru asta îi va trimite un cadou minunat care să-l reprezinte și care să-i facă plăcere acestuia.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peștii sunt cu gândul la plecare, la mare, la concediu, iar astrele îi anunță că vor face o altă călătorie, deci din vacanță în vacanță.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.