Horoscop rune. Ce zodii au parte de noroc total la sfârşitul săptămânii. Cine are parte de runa Wunjo!

Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate. O săptămână potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

25 mart. 2022, 14:33
Horoscop rune. Ce zodii au parte de noroc total la sfârşitul săptămânii. Cine are parte de runa Wunjo!

Horoscop rune. O saptamana care aduce bine in vietile noastre. O pate dintre noi ne vom recastiga pozitii pierdute in trecut si respectul celor din jur iar altii vor primi vesti mari care le vor putea schimba viata. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Urmeaza un sfârşit de saptamana dificila in care va trebui sa va demonstrati puterea si taria de caracter. Va trebui sa faceti fata atat activitatilor inidviduale cat si celor colective. Nu va temeti ca ceva important se poate sfarsi peste noapte, este doar o piatra de hotar pe care va trebui sa o depasiti. Runa etalata – OTHILA, inversata. Runa iti anunta atentie cu privire la unele gelozii si lacomii pentru a dobandi posesiuni, proprietati. Ea simbolizeaza prosperitate, posesiuni si promisiuni de belsug pentru casa si familia ta. Insa daca iti doresti nesabuit de mult, daca esti dispus sa calci in picioare orice pentru a avea, runa te anunta ca nu este acesta drumul bun.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

O saptamana in care nu vor lipsi disputele si situatiile delicate. Daca veti reusi sa va pastrati calmul si sa va demonstrati diplomatia, lucrurile se vor araja si totul va reveni la starea de dinainte. Nu este chiar un taifun dar trebuie sa luati aceasta atentionare in serios. Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Teiwaz sugereaza ca succesul realizarilor tale prin munca sustinuta si determinare este aproape. Cauta in tine raspunsurile. Nu uita sa iti onorezi promisiunile si angajamentele pe care le-ai facut.

Horoscop. 4 zodii se vor îmbogăţi în zilele următoare, primăvara răsare soarele pe strada lor
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Primavara a inceput pentru voi. Aveti energie si va simtiti revigorati pe plan fizic dar si psihic. Sunteti pregatiti sa incepeti ceva nou, sa va angrenati in activitati provocatoare, sa simtiti ca traiti cu adevarat. O viata noua se deschide pentru voi!Runa etalata – THURISAZ (cu fata in jos). Fa efortul de a ramane pozitiv si focuseaza-te pe toate realizarile pe care le ai in munca ta, chiar daca ti se pare dificil. Daca nu ai abilitatile de a depasi provocarile, investigheaza felurile in care poti dobandi aceste abilitati ca in viitor sa te simti mai bine in pielea ta.

Horoscop rune Rac (22 iunie – 22 iulie)

O discutie sincera cu familia va va lua o piatra de pe suflet. Daca va confruntati cu probleme si veti comunica ce va necajeste, veti primi ajutor neconditionat si va reapare zambetul pe buze. Runa etalata – Wunjo : Fii fericit ! Pentru orice intrebi sau te gandesti, e bine sa stii ca perioada de intuneric din viata ta pe un subiect se incheie si un eveniment fericit este pe cale sa aiba loc. Viata ta intra, in sfarsit, intr-o perioada luminoasa pe care ai asteptat-o asa de mult. Runa te poate si anunta ca este timpul sa te uiti la lume cu ochi noi. Tine minte ca eforturile tale nu sunt in zadar, chiar daca uneori poate parea ca bunele intentii si fapte raman nevazute si nerecompensate. Tot binele pe care il pui in lume vine la tine mai devreme sau mai tarziu. Bucura-te de fructele pe care le meriti.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt vanati de Cupidon saptamana aceasta. Inima tresalta in fata persoanelor de sex opus si nu este exclus sa va implicati chiar intr-o aventura foarte pasionala. Aveati nevoie de asemenea emotii, suficienta plictiseala de pana acum. Runa etalata – ALGIZ : Oricat de mult te-ar deranja, ceva dupa care tanjesti cu toata forta acum, poate fi obtinut dar foarte greu. Nu te poti astepta la prea mult de la aceasta situatie in acest moment pentru ca ea depinde de multi alti factori nu doar de dorinta ta. Iesirea este una singura : adapteaza-te la evenimentele curente. Incearca sa accepti oamenii din jurul tau si sa nu incerca sa ii schimbi tu ca sa obtii ce vrei, nu va duce nicaieri. Chiar daca ai dreptate de o mie de ori si ei nu au, nu incerca sa ii deturnezi pentru ca doar iti vei disipa propria putere. Daca nu iti place comportamentul cuiva, incearca sa intelegi ce motiveaza acest om de actioneaza asa. Nu intra in polemica cu el, nu face scene, nu pune ultimatumuri. Ti se cere sa arati flexibilitate in relatie. Daca nu suporti purtarea cuiva si nu te poti adapta, si simti furie si resentiment, cel mai bine este sa te retragi. Nu incerca sa ataci. Circumstantele nu sunt favorabile.

 

Horoscop rune Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Voi aveti ceva important de rezolvat saptamana aceasta. Va trebui sa va mobiliati si sa faceti fata, sa duceti totul pana la capat. Succesul este de partea voastra chiar daca va tineti de treaba. Runa etalata – EHWAZ: Aceasta runa poate indica mai multe lucruri. O situatie iti poate aduce ceva nou in viata ta, intalnirea cu oameni noi, dezvoltarea unei abordari fundamental diferite a vietii si a oamenilor, schimbarea unei locatii, plecarea intr-un loc diferit. Toate au in comun schimbarea din ceva in altceva. Fiecare situatie iti promite o schimbare graduala spre mai bine. Fii pregatit pentru schimbare si ajuta, este cel mai favorabil. Si accepta sa te schimbi. Numai in acest caz schimbarile externe benefice pot aparea. Subiectul schimbarii are legatura cu stilul tau de viata si relatiile cu oamenii.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O saptamana cu surprize. Fie primiti bani, fie primiti cadouri. Ceva va surprinde foarte placut si va revine cheful de viata si optimismul. Perspective mai largi pentru viata voastra personala. Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Mesajul runei acum este despre finantele tale. Poti intampina frustrari in acest moment pe aceasta tema pentru ca simti ca nu ai controlul dorit de tine. Acum insa e momentul sa faci doi pasi in spate de la orice eveniment si sa privesti totul de la distanta, ca sa identifici ce trebuie facut. Invata din acest proces in care te afli. Observa ce se intampla si noteaza cum ai putea schimba lucrurile daca s-ar da timpul inapoi.

Horoscop WEEKEND 25-27 martie 2022. Planuri marete deblocheaza rutina saptamanala

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O saptamana in care sunteti castigatori pe toate planurile. Ce v-ati propus va fi dus la capat cu bine. Universul este de partea voastra si aveti protectie divina. Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Fii pregatit, neasteptatul poate fi imediat dupa colt. Insa in orice neasteptat, ai deja in tine resursele sa te descurci si sa obtii maxim de beneficiu si nu esti singur ci inconjurat de fortele unui Univers prietenos.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O saptamana cu vesti importante. Nu pierdeti din vedere nicio discutie si nu amanati nicio intalnire. Detaliile vor face diferenta si voi trebuie sa fiti pregatiti. Runa etalata – Jera (inversata): Jera este runa succesului si a continuitatii. Recompensele si succesul trebuie sa fie inradacinate. Talentele si abilitatile tale latente trebuie sa fie descoperite. Jera este runa succesului si a continuitatii.

Horoscop rune Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aveti o saptamana in care nu vreti sa impartasiti nimic nimanui. Gandurile voastre, planurile voastre si tot ce aveti de facut acum va i numai treaba voastra, nu trebuie sa stie nimeni. Va invaluiti in mister si incepe sa va placa sa aveti aceasta noua aparitie. Runa etalata – Laguz : Aceasta runa orientata in jos vesteste ca este posibil sa te agiti prea mult, fortand sa realizezi ceva ce nu poate fi realizat. Cauti cu insistenta sa obtii un anumit rezultat cu orice pret si punand la bataie cele mai mari eforturi. Dar cu aceasta abordare de forta si control, cel mai probabil urmeaza un colaps intern sau extern (cand ceva devine obsesia ta, iei totul prea emotional, nevrotic si orice esec in ideile tale iti creaza un colaps intern, tinzi sa vezi totul ca pe un dezastru). Insa resursele nu iti sunt nelimitate si nimeni nu poate actiona dincolo de puterile si abilitatile sale fara sa se astepte la cadere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o saptamana buna pentru Varsatori. Cu o stare de spirit optimista si joviala, reusiti sa uitati trecutul si sa traiti mai mult in prezent. Veti vedea cata frumusete si cata dinamica este in jurul vostru atunci cand va veti implica. Runa etalata – Nauthiz: Daca ti-a aparut aceasta runa, ea transmite mesajul ca ai nevoie de un pas inapoi. De o retragere, o repozitionare, o regandire, o planificare mai eficienta pentru a obtine ceea ce-ti doresti dintr-o anumita situatie. Asculta-ti si urmareste-ti nevoile sufletului si actioneaza in consecinta.

Pești (19 februarie – 20 martie)

O saptamana frumoasa si fructuoasa. Voi va reconsiderati pozitia acasa si in mediul profesional, va recapatati respectul si cei din jur va asculta. Va simtiti triumfatori in prorpia voastra viata! Runa etalata – Othila: Nu tine cu dintii de o relatie, mai ales daca te sprijini prea mult pe trecut si pe momentele de intelegere si intimitate. Trecutul nu se intoarce iar runa iti arata ca poate fi necesar sa spui stop. Totusi, ti se recomanda o atitudine pasiva rezonabila, oricare ar fi situatia acum. Totul se va rezolva de la sine. Nu face tu miscari bruste, nu rupe tu legaturile, doar asteapta.