HOROSCOP RUNE de Crăciun. Ce nativi renasc de Sărbători 2021, primesc lumină divină!

HOROSCOP RUNE de Crăciun. Nativii care sunt pregătiți să înceapă o viață nouă înainte de Crăciun, ce au relevat runele.

23 dec. 2021, 16:55
HOROSCOP RUNE de Crăciun. Ce nativi renasc de Sărbători 2021, primesc lumină divină!

HOROSCOP RUNE de Crăciun.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Ajunul Crăciunului 2021. Greşeala aceasta alungă norocul din casa ta. Ce e bine să faci pentru a scăpa de ghinioane
Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru Crăciun 2021

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

HOROSCOP RUNE de Crăciun pentru BERBEC
Runa etalata – DAGAZ, inversata. Aceasta runa este simbolul zilei noi ce mijeste din noapte dar si al intuitiei. Ea este constiinta si motivatia de a reusi. Sunt indicatii ca anumite emotii pe care le ai atasate de un subiect te impiedica sa avansezi cu determinare si preferi sa amani actiuile focusate. Pune-ti intrebari ce simti daca ai reusi. Scoate la lumina soarelui adevarul.

HOROSCOP RUNE de Crăciun pentru TAUR
Runa etalata – Hagalaz: Aparitia acestei rune poate fi un indiciu ca trebuie sa renunti la trecut. Doar prin distrugerea anumitor atasamente emotionale poti merge mai departe. Desi Hagalaz reprezinta distrugerea, ea poarta semnul renasterii.

HOROSCOP RUNE de Crăciun pentru GEMENI
Runa etalata – Isa : In general, o situatie prezenta poate fi considerata o perioada latenta de dezvoltare inainte de renastere. Pentru persoanele nerabdatoare, fierbinti si mereu orientate spre succes, asemenea perioade pot fi dificile. Lipsa unui succes clar definit poate fi perceput ca esec si poate duce la depresie. Insa chiar nu este cazul sa fii suparat. Ce se intampla acum poate fi comparat cu trezirea semintelor si cresterea plantelor in pamant inainte sa apara la suprafata. Succesul nu este vizibil dar nici nu stai pe loc. Exista miscare chiar daca nu se vede.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – JERA. Rezultatele benefice sunt favorabile pentru orice actiune ai intreprins. Poate insa sa mai dureze pana cand culegi aceste rezultate si ele pot sa nu fie rapide pentru ca mereu este implicata o fereastra de timp necesara. Nici fermierii nu pot grabi recolta tragand de vlastare sa se faca mari. La finalul sezonului insa, te vei scalda in abundenta, scrie SFATULPARINTILOR. RO.

 

RUNE pentru zodii decembrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice, cine va avea noroc cu carul, cine atrage ghinionul ca un magnet
ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – MANNAZ, inversata. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Este anuntata o posibila deceptie dinspre unii oameni cu care ai de-a face si esti prevenit in acest sens. Continua sa crezi in relatii dar fii atent cu ce oameni te insotesti. Fiecare isi aduce contributia la drumul tau atat cat este menit. Cauta relatii care sa te implineasca cu adevarat.

 

HOROSCOP RUNE de Crăciun pentru FECIOARA
Runa etalata – Raido : Daca exista oameni care te saboteaza, fa un pas in spate. Poate ca ei te infricoseaza si iti sugereaza ca o anumita cale nu e pentru tine, desi tu simti ca este. Incearca sa opresti aceste voci si nu intra in polemica cu ele, ci doar mergi mai departe. Vei fi suparat daca te lasi influentat de ei. Poate ca astepti sa se intample ceva neasteptat, ceva nou si ceva necunoscut si asa si va fi, dar pentru asta trebuie sa tii de calea ta.

 

ETALARE RUNE pentru BALANTA
Runa etalata – Sowulu: Runa simbolizeaza succesul, dinamica, puterea, personalitatea carismatica. Sowulu indica un succes, schimbarea norocului. Este una dintre cele mai pozitive rune.

ETALARE RUNE pentru SCORPION
Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza conflictul. Tradusa literal, ar insemna “Gigantul” si semnifica distrugerea si apararea. Poate ca te afli intr-un conflict in care trebuie sa arati ca esti puternic. Acest conflict poate aduce o transformare, dezvoltare personala. Pentru cupluri, cartea sugereaza tensiune sexuala.

HOROSCOP RUNE de Crăciun pentru SAGETATOR
Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN
Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Viata este ca o calatorie. Poti sti incotro te indrepti dar nu stii ce vei vedea pe drum sau ce vei gasi in calatoria ta. Asigura-te ca ai harta corecta. Nu te teme sa abandonezi planuri care s-au facut deja ca sa lasi loc unui plan mai bun care sa te duca la succes. Fiecare om de succes iti poate spune ca uneori este nevoie sa faci un pas in spate ca sa permiti urmatoarea miscare si schimbare sa se intample pentru binele tau. Bucura-te de drum si nu fii prea mandru sa ceri ajutor la nevoie.

HOROSCOP RUNE de Crăciun pentru VARSATOR
Runa etalata – Dagaz : Dagaz este runa transformarii. Noi zori de zi. O revelatie. O schimbare majora de directie. Prosperitate si implinire. Un final de succes al unei etape. Noul a inceput, intunericul este in urma ta. Pentru ca tarile nordice au nopti si ierni lungi, ele asociaza ziua cu lumina si viata. Dagaz reprezinta insasi esenta luminii naturale a zilei si puterea soarelui. Este punctul cel mai inalt al ciclului dintre lumina si intuneric al zilei, deci este asociata cu lumina divina a spiritualitatii. Cand apare Dagaz, anunta stralucire, progres, dezvoltare, crestere si schimbare fundamentala.

ETALARE RUNE pentru PESTI
Runa etalata – EHWAZ. Aceasta runa este simbolizata de doi cai si inseamna miscare. Orice miscare faci impreuna cu cineva ca echipa in aceeasi directie duce la multe realizari si la rezultatele dorite. Deseori este o aventura in necunoscut dar curajul de a face miscarea aduce recompense. Energia runei este conectata cu zeii Frey si Freya. Ti se vestesc noi contracte ce aduc asocieri benefice sau o mutare intr-o noua locatie. Intelegerile stabilite vor duce la beneficii.


loading...