Horoscop rune decembrie 2022. Runa DAGAZ aduce fericire, GEBO noroc şi cadouri, FEHU aduce bogăţie

Fiecare lună este diferită și vine cu noi provocări și situații neașteptate. Luna aceasta este plină de încărcări emoționale pentru majoritatea nativilor

10 dec. 2022, 16:08
Horoscop rune decembrie 2022. Runa DAGAZ aduce fericire, GEBO noroc şi cadouri, FEHU aduce bogăţie

Horoscop rune decembrie 2022. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna decembrie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Previziunile complete sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Ești gata să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte perioada asta?Astrologii ne prezinta previziunile astrelor pentru luna decembrie. Iata mai jos ce are sa ne spuna:

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Horoscop rune decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec: Ehwaz Aceasta Runa simbolizeaza miscarea si indica faptul ca este timpul sa iti dai voie sa iei o portie de credinta ca sa faci urmatorul pas inainte. Ai nevoie sa iesi mai mult din minte si sa intri mai mult in inima, sa iti simti corpul mai mult. Runa indica faptul ca a-ti comunica adevarul se va dovedi foarte benefic pentru tine in acest an. Fara teama si cu credinta faptului ca relatiile iti vor fi imbunatatite prin acest act, da-ti voie sa vorbesti din inima cat mai des.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur: Algiz Aceasta runa simbolizeaza protectie si indica faptul ca ti se ofera ghidare divina si protectie suplimentara in aceasta perioada. Sustinerea este de jur imprejurul tau, tot ce ai nevoie este sa fii deschis spre a cere si primi ajutorul dorit. Runa mai indica si faptul ca este indicat sa ai grija mai mare de sanatatea ta fizica si spirituala, deci sa te protejezi cat mai bine in fata factorilor de stres din viata de zi cu zi.

Horoscop rune decembrie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni: Berkana Aceasta runa simbolizeaza vindecare si indica faptul ca este timpul sa faci pasi spre un nou inceput, un nou aer proaspat. Trecutul ramane in trecut si este singurul loc unde poate fi. Acum este timpul sa te uiti in fata si sa iti construiesti puterea de a merge mai departe. Noi inceputuri sunt pe cale spre tine, trebuie mai intai sa ai grija de tine cat mai bine.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac: Dagaz Aceasta runa se traduce prin cuvantul “zi” si este simbolul pentru fericire, activitate si satisfactie. Lucrurile se aseaza in favoarea ta acum si este timpul perfect sa te expui in viata in orice situatie si sa preiei conducerea. Tu ai o energie magnetica pe care runa o sustine, deci foloseste-o in avantajul tau. Runa mai indica si o solutionare pozitiva la o intrebare ce te preocupa.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leu: Gebo Aceasta Runa simbolizeaza conceptul de cadou si inseamna ca un noroc sau o sansa minunata neasteptata va veni pe calea ta. Este un semn mistic foarte pozitiv pentru orice aspect ce tine de iubire si relatie si este semn bun si pentru fertilitate. Acesta este unul din cele mai norocoase simboluri si indica generozitate din partea Universului spre tine – ai grija sa dai si tu o parte inapoi spre altii, raspandind iubire si recunostinta.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Horoscop rune decembrie 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară: Ansuz Aceasta Runa simbolizeaza respiratia divina si indica faptul ca intuitia ta este puternica si te poti baza pe ea mereu. Runa indica faptul ca in acest an vei pasi intr-un rol de vindecare sau de autovindecare, fie intrand in legatura cu lumea samanica, fie lucrand cu alte forme de vindecari ezoterice precum reiki. Runa este pentru tine si un semn de trezire spirituala si iti transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilitati psihice si spirituale.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță: Ingwaz Aceasta runa simbolizeaza munca si productivitate. Este o piatra mistica pozitiva in toate aspectele posibile ce tin de cariera ta. Acum este timpul potrivit si perfect sa mergi mai departe cu cariera si sa tintesti sus si mare. Mai indica si faptul ca este posibila pentru tine o promovare, o marire de venituri urmare a muncii tale sau succesul in general.

Horoscop rune decembrie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion: Jera Aceasta Runa simbolizeaza ciclurile si indica faptul ca te afli in fata unuia nou si benefic pentru tine. Te vei simti mai productiv si motivat sa incepi un nou capitol in viata ta pe un anumit domeniu. Este si semn ca e vremea sa cureti vechiul ca sa faci loc noului sa vina. Este un simbol mistic pozitiv pentru crestere si fertilitate.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător: Eihwaz Aceasta Runa simbolizeaza nevoia de a-ti confrunta o frica pentru a deveni constient cum permiti fricii sa iti conduca viata intr-o anumita situatie. Runa indica faptul ca urmeaza o situatie transformatoare de viata ce te va ajuta sa iti descoperi si urmezi adevarata menire in viata. Exista lumina la capatul oricarui tunel in care te afli sau crezi ca te afli iar aceasta runa este ca un far calauzitor pentru acest an.

Horoscop rune decembrie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn: Hagalaz Aceasta runa simbolizeaza furtuna si indica faptul ca o schimbare necesara si binevenita se indreapta spre tine. Nu mai este benefic pentru tine sa faci ceea ce ai facut pana acum pe anumite domenii, in schimb vei face unele schimbari pentru sanatatea ta, starea ta de bine si de pace a sufletului si mintii. Este timpul sa te desprinzi de tiparele distructive, de autosabotare si sa fii din nou iubitor cu tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător: Fehu Aceasta Runa simbolizeaza bogatia si indica o nevoie sa iei foarte in serios nevoile sau obligatiile tale financiare in acest an. Este totodata si un semn ca banii sunt pe drum spre tine si ca vei culege beneficii materiale de pe urma muncii tale sustinute din trecut. Este si un semn norocos pentru cei ce si-au propus sa inceapa un nou job sau o afacere noua.

Horoscop rune decembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești: Raidho Aceasta Runa simbolizeaza un ciclu sau o calatorie. Poate ca te afli in mijlocul unui ciclu semnificativ al vietii sau poate te pregatesti sa pleci intr-o calatorie undeva. Esti anuntat ca aceasta calatorie va fi inaltatoare si luminoasa pentru tine. Runa indica si faptul ca beneficiezi tot anul de protectie si siguranta in timp ce calatoresti oriunde dar si o nevoie pe care o ai de a calatori in tari straine, nevoie pe care ar fi bine sa ti-o implinesti.