Horoscop rune. HAGALAZ vine cu perturbări, RAIDO aduce succese muncite, iar FEHU deschide cornul abundenţei

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

24 ian. 2024, 11:46
Horoscop rune. HAGALAZ vine cu perturbări, RAIDO aduce succese muncite, iar FEHU deschide cornul abundenţei
Etalare zilnică RUNE mistice joi 19 octombrie 2023. Berkana dă startul unor noi începuturi. Entuziasm și vitalitate pentru acești nativi

Horoscop RUNE mistice ianuarie 2024, mesaje din magia supranaturalului.  Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 24 ianuarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Peisaj astrologic de vis pentru trei zodii, după iarna lui 2024. Reușite pe bandă rulantă pentru acești nativi norocoși

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Fehu: Fehu este runa abundentei lipsite de egoism, deci las-o sa straluceasca si sa te ajute si pe tine si pe cei din preajma ta. Cand apare Fehu, esti mereu bogat spiritual dar nu folosi asta gresit si nici nu iti ceda puterea celor ce abuzeaza de ea. Discernamantul este foarte important.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjurat de evenimente negative aflate aparent in afara controlului tau. Aceasta runa iti indica posibilitatea ca tu sa te temi de o zdruncinatura in realitatea ta, in siguranta ta, in munca ta, in relatiile sau credintele tale. Este necesar sa realizezi ca tu nu esti o victima a circumstantelor externe. Tu iti creezi propria realitate, natura ta proprie creaza ceea ce se intampla, ca atare nu esti neajutorat. Cu atentie examineaza situatiile din jurul tau si propriile tale credinte si atitudini despre ele si spre ele. Runa Hagalaz te informeaza ca tu detii solutiile in propriile tale maini.

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – LAGUZ. Reorganizeaza-te si realiniaza-te. Contacteaza-ti sinele superior ce iti raspunde prin intuitia ta si succesul va urma. Relationeaza-te la tine cu corectitudine. Implica-te in propria experienta de a trai fara sa mai evaluezi si fara sa mai doresti sa intelegi tot.

Horoscop Pavel şi Tamara Globa 2024. Ce zodii se vor îmbogăţi în curând, cine îşi pierde jobul, cine simte fluturi în stomac. O singură zodie primeşte „sărutul lui Dumnezeu”

Horoscop RUNE pentru RAC
Runa etalata – Nauthiz: Aceasta runa simbolizeaza nevoia, necesitatea. Poate o nevoie nu a fost recunoscuta sau nu a fost implinita, dar de rezolvarea ei depinde drumul vindecarii tale in viata. Trebuie schimbata o actiune, astfel incat aceasta nevoie sa fie satisfacuta, iar tu sa mergi mai departe pe drumul implinirii tale.

Horoscop RUNE pentru LEU
Runa etalata – Raido: Aceasta runa iti da sfatul sa fii atent la tot, inclusiv in viata de zi de zi. Fii pregatit sa depui eforturi sa te mobilizezi, este foarte important acum. Daca te astepti la ceva bun, iti este posibil dar nu va fi servit pe platou. Daca esti intr-o stare calma si lenesa, exista un mare risc sa iti pierzi norocul daca nu esti suficient de muncitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.