Horoscop rune. ISA îngheaţă totul, LAGUZ aduce reevaluări

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

11 ian. 2024, 19:49
Horoscop rune. ISA îngheaţă totul, LAGUZ aduce reevaluări
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ce semnale transmite ANSUZ, protecţia vine de la ALGIZ

Horoscop rune. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Ehwaz: Aceasta runa aduce vestea unei bune comunicari, chiar si la distanta cu cineva plecat de langa tine. Sau anunta o colaborare cu cineva din alta localitate. Chiar daca te afli la departare, poti avea o buna colaborare cu acest nou partener.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – ISA : Aceasta runa iti comunica despre o perioada similara cu iarna : totul pare inghetat, oprit si scufundat in liniste. Planurile par a fi suspendate sau suspenda-le tu. Nu dispera : in viata intotdeauna exista un moment de gestatie de dinaintea nasterii. Aceasta pauza este cauzata mai degraba de circumstante externe decat interioare. Totusi, incearca sa vezi si ce aspecte interne te mentin si contribuie la aceasta pozitie si da-le drumul. Curata, elibereaza, lasa trecutul sa ramana in trecut. Asta va accelera procesul de deblocare si viitoare inflorire. Tine minte ca semintele dorm iarna sub pamantul inghetat. Dar nu inseamna ca nu exista sau ca nu vor inmuguri la momentul potrivit. Ai incredere in propriul tau proces si asteapta semnele regenerarii ce inevitabil vine.

Horoscop Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata în primele luni din 2024
Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – LAGUZ. Semnificatie A CURGE. Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuitia si fluxul emotiilor, relatiilor si vocatiilor. In mod particular, ea anunta satisfactia unor nevoi emotionale. In ciuda faptului ca totul curge asa cum trebuie la acest moment, de regula semnaleaza nevoia de a curata, reevalua, reorganiza, recentra. Indica faptul ca aspectul intuitiv al naturii tale umane este trezit si ca atare esti sfatuit sa il hranesti.

Horoscop RUNE pentru RAC

Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza umanitatea, comuniunile de oameni, in scopul atingerii telurilor comune. Pe o scara mai personala, Mannaz reprezinta cercul de prieteni/familia si scopurile comune care ii unesc. De asemenea, mai poate fi vorba despre comuniunea femeie/barbat, unirea sufletelor intr-o singura entitate.

4 zodii vor fi binecuvântate de Dumnezeu în 2024. Viața li se va schimba începând cu luna ianuarie

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.