Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Cine are belşug, cine merge pe gheaţă subţire, cine e binecuvântat

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seară horoscopul runelor pentru săptămâna 17 - 23 ianuarie.

15 ian. 2022, 20:58
Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Cine are belşug, cine merge pe gheaţă subţire, cine e binecuvântat

Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Numerologul a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022, după cum urmează:

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Berbec 

Berbecul are o săptămână de protecție divină! Berbecii sunt protejați, însă acest lucru nu înseamnă că pot face toate tâmpeniile de pe lume.

Carmen Harra, previziuni pentru 2022: Guvernul va cădea, urmează anii de VIRUSURI. Consecinţele sunt sumbre, dramatice

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Taur

Taurul va afla un adevăr important care îi va marca viața. Poate fi o situație pe care o așteaptă.

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Gemeni

Va găsi rezolvarea tuturor problemelor printr-o discuție sinceră. Se rezolve doar prin dialog.

Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022 Rac

Fertilitate și belșug în viața Racilor. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini.

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Leu

Gheața e foarte subțire. Atenție la cum acționați! Este un avertisment.

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Fecioară

Fecioara să-și consolideze poziția. Să iasă în evidență.

Horoscop rune. Veşti extraordinare pentru multe zodii. Ce au pregătit pietrele magice

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Balanță

Sunt ceva provocări pe varii domenii.

Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022 Scorpion

Simbolul dragostei pentru Scorpion. O dragoste nouă.

Cine este Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este de ani de zile unul dintre cei mai influenți numerologi români, fiind extrem de apreciat pentru previziunile pe care le face cu ajutorul runelor. Maestrul și-a dedicat mulți ani din viață pentru a studia cifrele și semnele magice, pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii. De altfel, acesta este și autorul cărții ”Numerele, zodiile și sănătatea”, în paginile căreia descrie felul în care numărul zilei de naștere influențează destinul fiecărui om, dar aduce, de asemenea, detalii mai puțin știute despre fiecare semn zodiacal în parte. Deși se ocupă cu previziuni, în special cele obținute cu ajutorul runelor, celebrul numerolog a recunoscut în mai multe rânduri că este un om credincios. ”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a mărturisit, la un moment dat, numerologul.

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Săgetător

Săgetătorul are un mesaj dublu. Să se relaxeze și să nu își mai facă griji pentru sănătatea cuiva. Deci, fără griji.

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Capricorn

Astrele anunță o călătorie. Este posibil să plece undeva, relaxare.

Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022 Vărsător

Vărsătorul are o aură de mister, nu comunică prea mult.

HOROSCOP RUNE 17 – 23 ianuarie 2022. Pești 

Să schimbe tactica și să abordeze toate problemele într-un nou stil. „Este o săptămână cu provocări”, a concluzionat Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, runa pentru România în ianuarie 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a extras, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, runa pentru România, în luna ianuarie 2022. Runa cu numărul 1 a fost cea extrasă de către numerologul Mihai Voropchievici pentru luna ianuarie. „În luna ianuarie 2022, vom găsi răspunsuri la toate problemele care ne frământă”, a precizat Mihai Voropchievici.

Ce sunt Runele

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.