Horoscop rune Mihai Voropchievici: Zodia protejată de Wunjo. Cine are protecţie divină în săptămâna 20 – 26 iunie 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 20 - 26 iunie 2022. 

20 iun. 2022, 07:15
Horoscop rune Mihai Voropchievici: Zodia protejată de Wunjo. Cine are protecţie divină în săptămâna 20 – 26 iunie 2022

Horoscop rune Mihai Voropchievici 20 – 26 iunie 2022. BERBEC Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Fiți pregătiți! Sunt lucruri care vor fi rezolvate.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. TAUR Intră într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, au nevoie de o pauză sufletească, de regenerare.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. GEMENI În sfârșit, pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, împreună cu ceilalți.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. RAC E pus pe bătălii, vrea să se mai certe cu cineva, dar runa îi spune că nu e nevoie de bătălie.

Horoscop iulie 2022. Cea mai norocoasă zodie a lunii. Aceşti nativ au succes pe toată linia

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. LEU E pregătit să înceapă o viață nouă, o revigorare în toate planurile.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop Cristina Demetrescu. Tensiuni în zona conjugală. Finalul lunii aduce certuri şi pierderi băneşti

Horoscop rune Mihai Voropchievici 20 – 26 iunie 2022. FECIOARĂ Fertilitate și belșug pentru Fecioare, toate visurile se vor împlini.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. BALANȚĂ Lăsați în urmă toate grijile, toate problemele și toate necazurile, urmează o săptămână bună.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. SCORPION Cineva care se gândește intens la ei le vor trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. SĂGETĂTOR Runa Wunjo (a bucuriei)  îl face pe Săgetător câștigător.

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. CAPRICORN Se află pe punctul de a se muta din casă sau serviciu, caută noi opțiuni.

Horoscop rune Mihai Voropchievici20 – 26 iunie 2022. VĂRSĂTOR Astrele vă anunță o călătorie. Sunteți pregătit să vă faceți bagajele?

Horoscop rune 20 – 26 iunie 2022. PEȘTI Protecție divină! Au protecție din toate punctele de vedere, împotriva forțelor malefice care-i înconjoară.

Horoscop rune Mihai Voropchievici cara 2022
La începutul lunii iunie, numerologul  Mihai Voropchievici a adus și previziunile runelor pentru vara lui 2022.

Conform acestuia, Berbecii singuri își vor găsi dragostea în această vară, fiind o perioadă prielnică. Obligatoriu este să accepte ofertele, le transmite Mihai Voropchievici: ”Să nu fie pretenţioşi şi să caute zeiţa frumuseţii”. Și pe plan financiar le va fi bine. Au nişte oscilaţii, ceea ce-i determină să cheltuiască mai mult.

Taurii se bucură de tot ce au acumulat în iarna și-n primăvara trecută. Se concentrează pe domeniul financiar, având noroc de bani. Câştigurile vor veni de la sine, spune numerologul.

Pentru Gemeni, distracția va fi pe primul plan. ”Vor încerca să se simtă în largul lor. Petrecerile vor fi la cote înainte” spune numerologul, care le atrage atenția să nu cadă în extreme.

Racii au o perioadă de muncă, dar vor câștiga și mai mulți bani. Au șanse mari să descopere ce-și doresc cu adevărat.

Leii pe o parte fac bani, pe cealaltă cheltuie. Și totuși, vor avea o vară grozavă în care se vor bucura de oameni noi.

Fecioarele își petrec vara cu economie, nu și-au planificat ce să facă. Se anunță provocări spre toamnă. Este o perioadă de relaxare, dar și de muncă.

Balanțele își vor petrece vara alături de familie. Și în plan sentimental se anunță lucruri frumoase. Se pot îndrăgosti şi să aibă parte de povestea de iubire pe care o aşteptau de mult, anunță Mihai Voropchievici.

Scorpionii vor călători mult. Au și economisit la fel de mult. Stau foarte bine în plan financiar, dar vor să se relaxeze în locaţii mai deosebite, spune numerologul.

Pentru Săgetători se anunță o vară plină de provocări. Vor realiza tot ce-și doresc, se vor iubi mai mult, iar dorințele vor deveni realitate.

Capricornii vor alege între distracție și investiții pe termen lung. Vor căuta să-şi stabilească toate priorităţile. Călătoresc puţin şi investesc, spune Voropchievici.

Vărsătorii, în schimb, își pun hobby-urile pe primul loc. Vor lăsa deoparte vacanţele, pentru a-şi face micile plăceri. Se adâncesc în pasiuni. Vara asta s-ar putea să fie perioada cu momentul oportun pentru a-şi pune în aplicare aceste plăceri, conform lui Mihai Voropchievici.

Peștii au o stare de bine, au partenerul aproape, vor avea și o vacanță pe cinste. Toate astrele şi runele bune vin la ei. Trebuie să profite de orice moment, conchide previziunile Mihai Voropchievici.


loading...
Partenerii noștri