Horoscop RUNE mistice 29 aprilie 2023. Mesaje din magia supranaturalului

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

29 apr. 2023, 00:49
Horoscop RUNE mistice 29 aprilie 2023. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop RUNE mistice 29 aprilie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 29 aprilie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop RUNE mistice 29 aprilie 2023 pentru BERBEC
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Tine mintea deschisa ca sa vezi schimbarile si la nevoie fa compromisuri. Ca sa mergi pe drumul drept, trebuie sa te uiti si dupa oportunitati mai profitabile sau sa fii curajos si sa urmezi chiar si o schimbare completa de directie.

Horoscop RUNE mistice 29 aprilie 2023  pentru TAUR
Runa etalata – JERA. Semnificatie RECOLTA. Aceasta runa anunta de regula un sezon fertil, o fericita ajungere la destinatia dorita. Jera este runa care indica rezultate benefice legate de orice activitate sau interes care te preocupa in acest moment al vietii. Tu ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera un indiciu ca te indrepti spre succes. Nu te astepta totusi la rezultate rapide. Ca si cu orice recolta, un ciclu de cultivare sau un proces de maturizare este necesar pentru a putea, in final, sa culegi fructele muncii tale. Ai facut treaba buna si acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

Horoscop rune mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o lună tulbure, în care multe zodii ies din zona de confort

Horoscop RUNE mistice 29 aprilie 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – MANNAZ : Punctul de start trebuie sa fie intotdeauna sinele iar o relatie sanatoasa cu tine insuti este absolut esentiala : de ea depind toate celelalte relatii, daca curg sau nu sanatos, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Nu este acum un moment in care sa astepti si cauti laude despre realizarile tale, nici sa obtii atentie in toate felurile posibile. Nu judeca si nu fii intolerant. Tine minte trecutul si gandeste-te la viitor, dar focuseaza-te doar pe prezent. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – RAIDO. Runa Raido este simbolul calatoriei, a carului de razboi sau a tot ce inseamna cerc si mersul in bucla. Energia sa este de pamant precum o roca vulcanica si este conectata cu Tyr, zeul curajului si bataliilor vietii de zi cu zi. Raido transmite ca poti crea ca cerc in timp ce tu stai in mijlocul sau. Cuvinte ca reincepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune. Raido iti vesteste aici o viitoare calatorie benefica sau o mutare in alt spatiu. Esti in miscare insa oriunde te va duce roata vietii, tu trebuie sa ramai centrat in mijlocul cercului.

Horoscop mai 2023, cu Claudia Pătrăşcanu: Mercur retrograd, amânaţi orice acţiune importantă

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo indica faptul ca acum esti o persoana careia ii place sa detina controlul. Este momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control. Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro