Horoscop RUNE mistice 4 ianuarie 2023. Mesaje din magia supranaturalului, ce prezic pietrele magice pentru zodii

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.
Filip Stan
03 ian. 2023, 23:11
Horoscop RUNE mistice 4 ianuarie 2023. Mesaje din magia supranaturalului, ce prezic pietrele magice pentru zodii

Horoscop RUNE mistice 4 ianuarie 2023. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 4 ianuarie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Minerva 2023. Ce zodii au Soarele în Casa carierei şi cine pe Venus în Casa dragostei. An cu răni spirituale şi vindecări karmice
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Runa indica faptul ca acum poate fi timpul sa te ridici drepti pentru tine insuti si sa aperi in ceea ce crezi. Ajuta-i pe altii care sunt prea slabi sa isi urmeze calea singuri dar nu te lasa distras de cei care doresc sa iti controleze cararea ta.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – THURISAZ : Runa germanica Thurisaz semnifica poarta in general si poarta divina in particular. Aceasta runa vesteste faptul ca exista noi oportunitati ce se deschid pentru tine si in fata ta larg si imbietor. Mai intai insa este nevoie sa te opresti si sa privesti indeaproape care este calea care te-a adus in acest punct si ce ai invatat din ea. Poti merge mai departe daca ai in desaga de drum invatamintele valoroase de pana acum ce iti vor fi de folos in continuare.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – WUNJO. Wunjo inseamna bucurie, acea bucurie pe care razboinicii o simt cand vad arborat steagul victoriei deasupra castelului si isi striga in cor bucuria. Energia sa este de incantare, pace, bunastare si implinire. Wunjo este conectata cu Odin, zeul naturii si are o energie pamanteasca precum a florilor. Wunjo iti vesteste sa te bucuri pentru ca va urma un final fericit al unei povesti de viata in care esti implicat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, miercuri 4 ianuarie 2023. Ce ne face mai indrazneti in amor?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, mieruri 4 ianuarie 2023. Venus cea dornica in Varsator si Jupiter cel jovial in Berbec colaboreaza, dandu-ne increderea de a ne exprima unul altuia calitatile neconventionale. Probabil ca ne vom simti indrazneti, energici si curajosi atunci cand vine vorba de a ne impartasi sentimentele cu persoanele pe care le iubim. Sa luam un rol activ in aceasta energie pentru a merge dupa cine si ce vrem.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Fa-ti timp pentru o discutie sincera cu partenerul de cuplu despre ceea ce te deranjeaza. Veti gasi impreuna o cale de a remedia situatia si sa reveniti la atmosfera romantica si armonioasa dintre voi. Daca esti singur, flirteaza mai mult! Vei vedea cum se va schimba parerea celorlalti despre tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai nevoie de un inceput proaspat in relatia de cuplu. Evita sa repeti greselile trecutului. Nu te vor ajuta sa mergi mai departe, dimpotriva, te vor tine pe loc. Daca esti singur, planetele sunt de partea ta. Clarifica ce vrei cu adevarat si porneste in cautarea partenerului care sa corespunda cerintelor tale.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai nevoie de o perioada de relaxare alaturi de partenerul de cuplu. Incearca sa fii mai maleabil si sa nu te impotrivesti valului. Planuiste impreuna cu partenerul cateva activitati sau iesiri care sa va ajute pe amandoi sa eliminati stresul. Daca esti singur, o persoana din trecutul tau iti poate reactiva sentimente profunde. Poate fi o surpriza placuta si poti incerca sa reiei totul de unde ati ramas.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, miercuri 4 ianuarie 2023. Ce decizii devin dificile azi?
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, miercuri 4 ianuarie 2023. Luna cea emotionala provoaca Soarele cel increzator, complicandu-ne deciziile si facand dificila relaxarea. Mai tarziu, frumoasa Venus se imbina armonios cu Jupiter cel expansiv. Din fericire, munca lor in echipa ar trebui sa usureze starea de spirit si sa ne linisteasca sufletele. Concentrarea noastra se imbunatateste, de asemenea, odata ce Luna se armonizeaza apoi cu Saturn cel serios. Din pacate, cand Luna se ciocneste cu nebulosul Neptun, s-ar putea sa iesim din starea noastra de concentrare in confuzie si inselaciune. Ramaneti pe pamant pentru cele mai bune rezultate.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Desi esti o persoana bine echilibrata, iti observi sentimentele fluctuand destul de mult azi. Nu fii deranjat de schimbarile de dispozitie, fa tot ce poti din orice sentiment pozitiv pe care il ai si impartaseste-l cu altii. Daca lucrurile nu merg bine, este mai constructiv sa stai departe din calea oamenilor si sa gasesti un loc linistit in care sa stai in tacere reflectand ce simti si de ce simti. Proceseaza-ti emotiile singur.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Multe idei promitatoare iti ruleaza prin cap. Totusi, lipsa de concentrare si de abilitate de a lua decizii ferme pot sa stea in calea acestor idei creative. Incearca sa te concentrezi macar pe una si sa o pui in practica. Daca vei ca unele idei persista, noteaza-le si revino asupra lor la un alt moment. Poate fi vorba de ceva important pentru viitorul tau.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Iti poate fi mai dificil azi sa iei decizii si sa iti si justifici actiunile. Daca apar neintelegeri, poti sa nu fii in stare sa isi sustii punctul de vedere cu suficienta incredere. Evita sa inrautatesti orice situatie acceptand compromisuri pe care nu le-ai face in mod normal. Ramai sincer cu tine insuti indiferent de zile. Mai bine amana orice conversatie cu miza pana cand te simti in stare sa o gestionezi cu suficienta incredere de sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!