HOROSCOP SĂGETĂTOR 2019. Urmează un an „de Oscar” pentru ficare nativ din această zodie

Ati asteptat mult un astfel de moment, dar iata ca el a sosit. O data la 12 ani Jupiter, patronul Sagetatorului revine acasa si aduce vesti bune pentru toate zodiile, dar in special pentru voi. Jupiter in Sagetator este ca o petrecere de absolvire a liceului, ca o nunta sau poate ca un premiu Oscar.

09 apr. 2019, 11:20
HOROSCOP SĂGETĂTOR 2019. Urmează un an „de Oscar” pentru ficare nativ din această zodie

Are fast, e ceva mai mult decat te astepti, e mereu nou, este prieten cu adevarul si dusmanul minciunii, iti forteaza creierul sa nu te multumesti cu simple raspunsuri, ci sa vrei sa intelegi mecanismele de functionare a lucrurilor, este special, este mare, nu se multumeste cu putin, te poarta departe, fizic, mental si spiritual, scrie astrostar.ro.

Jupiter nu-ti da pe tava. Este inteligent, iti da impuls, dar te invita sa cauti. Cu rabdarea nu sta bine si nici cu masura. Vrei mult si vrei acum. Nu se poate, deoarece cu Jupiter este mereu vorba de a atinge un obiectiv aflat la capatul unui drum lung. Pana sa ajungi sa gasesti ce cauti, uneori iti ranesti picioarele, calatorind pe drumuri neprielnice, lovindu-te de pietre, afundandu-te in ape, uneori noroaie, urcand, coborand, ocolind, toate pentru ca rezultatul Jupiter in Sagetator este ca o diploma a unui absolvent de Universitate, ci nu ca un premiu la tombola.

Citeşte şi HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU pentru VARA 2019. Cine îşi găseşte iubirea, cine îşi umple conturile, cine este afectat de Luna Neagră

Jupiter in Sagetator aduce nu numai Sagetatorului, cat si tuturor zodiilor, sansa de a calatori in tari indepartate, dezvoltand in primul rand gustul si pasiunea pentru turism, de a converti cu mult succes valorile materiale in valori spirituale, da bucuria filosofiei in detrimentul tendintei de a te pierde in lucruri marunte si inutile, aduce nevoia de Dumnezeu, de biserica, de spiritual, prin a le intelege importanta, ci nu prin a urma orbeste o cale pe care multi merg, dar nu toti o descifreaza corect.
Pentru Sagetatori in mod special, Jupiter in domiciliu aduce toate cele de mai sus, dar mai aduce si dorinta de a darui cunoasterea acumulata.

Aveti posibilitatea anul acesta sa incercati sa parcurgeti toate dimensiunile zodiei voastre sau cel putin sa verificati daca acest lucru este realizat. A avea independenta, a calatori, a studia sau a fi studiat, a merge pe o cale spirituala si a ajunge sa impartasesti altora din cunoasterea ta, respectand adevarul, este menirea unui Sagetator, iar pe foarte multi Jupiter ii va ajuta sa mai cucereasca ceva anul acesta.

Pana pe 2 decembrie, cu o perioada de retrogradare de patru luni cuprinsa intre 10 aprilie si 11 august, planeta norocului, a sansei, a justitiei, a adevarului, filosofiei si a explorarii va poarta intr-o calatorie cel putin interesanta. Jupiter este un protector bun, insa asa cum spuneam nu va baga in traista. Avand in vedere ca Jupiter are si el tensiunile lui in acest an, va exista si o lupta pentru toate beneficiile aduse.

Marile provocari sunt determinate de faptul ca Neptun se afla in Pesti, tot un semn dublu, cu care anul acesta spre deosebire de anul trecut, cand cele doua planete prietene prin faptul ca patroneaza impreuna ultima zodie, realizau aspecte benefice, acum vor fi in tensiune, iar tranzitul celorlalte planete in Pesti, Gemeni, Fecioara si din nou in Sagetator vor determina pe tot parcursul anului formarea Crucii Duble ce se refera la Karma de ignoranta si superficialitate. Ianuarie, aprilie, mai, iunie, septembrie, in mod special, aduc formarea unor careuri si opozitii pe zodiile duble ce pot determina lupta pentru adevar, confuzie, superficialitate, aglomerarea cu situatii nefacute la timp, stres, teama, probleme medicale ce se suprapun peste alte proiecte.

Cu cat entuziasm vine Jupiter pentru voi, cu atat trebuie sa nu va culcati pe o ureche si sa pierdeti oportunitati importante. Totusi nu va aglomerati prea tare de la bun inceput.

O agenda mai aerisita permite altor provocari sa isi gaseasca locul. Ultima oara cand Jupiter v-a vizitat era 2007. Anul care a insemnat linistea dinaintea furtunii, pentru ca 2008 a insemnat criza financiara si economica internationala. Jupiter in Sagetator din 2007 nu a fost prevazator, ci din contra, oamenii erau relaxati, aveau senzatia ca lor nu li se poate intampla nimic, au cheltuit mai mult ca niciodata, pentru ca se simteau bine si apoi au regretat. Nu repetati aceleasi greseli. Probabil 2020 va aduce o criza, insa 2019 presupune si inteligenta, nu doar expansiune fara rost. Autosuficienta, fara a fi raportata la coordonatele din jurul vostru inseamna ignoranta.

Avand in vedere ca Nodul Nord sau Destinul a intrat si el in Rac unde va ramane pana in 5 iunie 2020, acest tranzit inseamna pentru voi, schimbari semnificative. Ce incepi cu tranzitul lui Jupiter, poate dura cel putin 12 ani, daca nu toata viata. Este mai degraba unul dintre cele mai importante momente pentru Sagetator si anume planuri pentru viitor, pentru a incepe o viata noua, pentru a scrie noi proiecte indraznete. Poate nu chiar 2019 va aduce tuturor ceea ce va doriti, dar acum puneti bazele pentru ce va pot aduce urmatorii ani.

Este ca si cum ati pleca in jurul lumii. Plecati in 2019, dar va intoarceti peste ani, bogati de experiente.

Cu Jupiter in zodia voastra veti avea noroc, protectie, sansa, oportunitati, veti fi vocali, expansivi, veti atrage atentia asupra voastra, sper intr-un sens bun, avand in vedere ca Luna neagra este pe casa comunicarii pana pe 3 mai si inca puteti spune multe lucruri pe care le veti regreta ori gafa. Va puteti pune in valoare prin abilitatile native sau studiate, aveti sanse de cucerire a unor teritorii indepartate, noroc peste hotare, acumulati mult, va realizati o serie de vise, poate chiar de o viata. Las lista deschisa pentru ca voi stiti mai bine ce vreti si ce va doriti sa va aduca Jupiter sau mai bine zis sa plecati in cautarea a ceea ce doriti, cu ajutorul lui Jupiter.

In 23 ianuarie si 24 noiembrie Venus, tranzitand deopotriva Sagetatorul, va face conjunctie, adica va fi la acelasi grad cu Jupiter, creand pentru voi adevarate oaze de satisfactie.

Nu uitati sa fiti corecti si sa mergeti de partea dreptatii. Alternativele subiective sunt daunatoare. Orice zodie isi are viciile ei. Pot exista Sagetatori mincinosi, asa cum exista Berbeci fricosi sau Fecioare lenese. Nu mizati pe ajutorul lui Jupiter, daca nu jucati corect. Acest horoscop nu are rolul de a crea iluzii, ci de a ajuta sa va regasiti catusi de putin.
Se spune ca voi spuneti lucrurilor pe nume. Aveti grija totusi, pana la 3 mai si la felul in care o spuneti. Jupiter va poate face mai vocali ca oricand, iar Lilith, cu adevarat logoreici sau chiar badarani si stiti la ce ma refer.

Nu depasiti anumite limite pentru ca este doar o perioada de revolta, iar flacara aprinsa de Jupiter poate arde mai mult decat va doriti. Este suficient sa dati un impuls, nu trebuie sa faceti exces de zel. Daca tot vorbim de a treia casa, a comunicarii, acolo unde in 2018 a fost bombardament in toata regula, atunci as vrea sa mai avertizez, tot pana la 3 mai sa fiti atenti cum conduceti, sa evitati drumurile scurte prin tara, semnarea contractelor sau cel putin sa cititi cu atentie, depistand orice forma de viciu ascuns. Atentie la mediul online, inclusiv amoruri de acest gen.

Elevii pana la clasa a 12-a sa treaca perioada cu bine, dar oricum este bine ca tranzitul prost nu mai este in perioada unor examene importante. Tot tinerii sa fie atenti la anturaj, amici, iar restul inca ceva probleme in sfera fratilor, surorilor, verilor, vecinilor, vecinatatilor stradale. 24,25 martie atentie in mod special la comunicarea sau o cearta la locul de munca, cat si al erori de scriere sau de transmitere a documentelor ce pot duce la pierderi de bani.

O mare semnificatie in viata voastra o are trecerea din luna noimbrie 2018 pana in iunie 2020 a axei Destin/Karma pe zodiile Rac/Capricorn, care in cazul vostru se aseaza pe axa banilor. Este de vorba despre o schimbare, poate chiar despre o renuntare asumata si corelata cu cee ace simtiti.

Destinul in Rac atentioneaza pe toata lumea ca trebuie sa faca ceea ce simt, nu ce trebuie sau ce vor altii si nu ma refer aic la o rebeliune anarhista, ci la acele schimbari obligatorii pe care nimeni in afara de voi insiva nu le pot intui, atata vreme cat nu sunt conectati la sistemul vostru decizional.

Asa cum spuneam, Crucile duble formate intre panetele de pe zodiile fixe in multe momente din acest an va pot face sa va indoiti, sa ezitati, sa va fie teama, sa ziceti ca mai merge o tura de sacrificiu de sine, ca mai e timp, ca nu e chef, ca se poate si pe jumatate, ca mai puteti sa-i mintiti pe altii sau pe voi, insa eu zic sa luati doar partea pozitiva de la aceste conjuncturi si anume, ca lucrurile pot fi rezolvate in mai multe maniere. Se poate comunica sau se poate aborda o problema pe mai multe cai. Nu toata lumea are larghetea sa aiba optiuni. Voi le aveti, insa unii nu stiti care este cea mai buna, asa ca amanati. Ignoranta, superficialitatea pot conduce insa chiar la propria suferinta.

Asadar, Destinul spune ca trebuie sa schimbati ceva sau sa renuntati la ceva, insa trebuie sa vedem la ce anume. In tot acest timp Karma se afla pe casa banilor si acolo este si Saturn, care intre aprilie si octombrie va fi blocat pe acest Nod Sud Karmic putand aduce blocaje financiare. Eu as zice ca ar trebui sa va blocati singuri, facand economii. O sa ma intrebati, bine, dar cum ramane cu calatoriile? Costa.

2019 este anul in care trebuie sa realizati ce este cel mai important pentru voi, iar calatoriile pot astepta putin, daca de schimbarea aceea depinde linistea, sanatatea, confortul si viata voastra. Toate vor veni la timpul lor. Poate pentru unii schimabare inseamna chiar sa economiseasca pentru o calatorie importanta, insa pentu altii care calatoresc demult, schimbare inseamna o pauza pentru a realiza alte proiecte obligatorii ce asteptau sa le vina randul.

Cu axa vietii pe sectorul banilor poate fi intr-adevar vorba despre o investitie. Saturn este planeta Timpului si prin blocajul sau de aproximativ 6-7 luni, poate crea necazuri ori intarzieri pentru toti, in special pentru voi, in calculele financiare. Va ajuta Jupiter prin noroc creat pe ultima suta de metri, insa Saturn va obliga sa faceti socoteli serioase, in asa fel incat puteti fi expansivi la orice anul acesta, dar nu la cheltuieli. O socoteala buna, va scuteste de datorii mari in viitor. Fiti atenti la orice tine de tranzactii prin schimb valutar.

Saturn si Karma aduc imrpeuna posibile pierderi financiare, va „ofticati”, dar mai bine, nu, caci sunt inevitabile mici pierderi. Sa nu fie mari pierderi. Nu este anul in care trebui sa va faceti planuri cu mult timp inainte sau sa dati avansuri, pentru ca este posibil sa pierdeti niste bani. Cata vreme aveti lucruri importante de facut, o investitie, ceva obligatoriu in viata voastra, un examen important, mai bine concentrati-va asupra acestui lucru pentru ca Jupiter nu va aduce maruntisuri, ci realizari mari, poate doar una. Exista un fond destul de riscant, nu puteti sa va imprastia energia.

Aceste asa zise „pierderi” financiare, pot fi de fapt sub forma unor cheltuieli in cascada. Acolo, pe casa banilor este Karma. Problema este doar perceptia voastra. Este o casa astrologica a danturii, carevasazica, putem sa ne facem probleme ca se duc banii la stomatolog? Nu, pentru ca este obligatoriu. Atentie, in cazul unora este vorba despre implanturi, asa ca incepeti sa strangeti banuti.

Saturn aduce restrictii pentru cauze importante. Tocmai voi care nu va puteti abtine de la nimic, veti invata sa o faceti, daca scopul este important. Unii dintre voi, atat in baza acestor tranzite, cat si datorita intrarii lui Uranus cel revolutionar pe casa muncii, este posibil sa aveti nevoie de investitii in propriile afaceri, deoarece Uranus necesita tehnologie performanta.

Ei bine, da, asta costa. Pentru altii Uranus vine cu schimbari importante de loc de munca, de domeniu, insa cei care incep afaceri sau trec de la statutul de salariat la cel de liber profesionist, Saturn captiv pe Karma trebuie doar sa vina cu rabdarea ca aceasta miscare sa devina si profitabila. Si va deveni, respectand toate regulile bunei cuviinte. Mai mult, banii vor veni, pentru ca Jupiter intra dupa 2 decembrie chiar pe casa aceasta a banilor castigati prin munca, estompand multe din grijile lui 2019. Dar pana atunci mai este.
Axa Destinului pe Rac/Capricorn se refera la parinti, la banii acestora, la ajutorul pe care trebuie sa il oferiti parintilor, felul in care trebuie sa aveti grija de sanatatea lor, dar si la o serie de tranzactii ce au legatura cu patrimoniul lor, case, pamanturi, bani de recuperat.

Cei mai tineri dintre voi veti pleca de la parinti si veti renunta la ajutorul oferit de ei. Va fi vorba despre mai putini bani, dar daca nu faceti aceasta miscare cu Jupiter in zodia voastra, atunci cand s-o faceti? Saturn vine cu lectii interesante despre circuitul banilor si creeaza atat panica, cat si rezolvari inedite, adevarate povesti pe care le veti tine minte toata viata.
Axa Rac/Capricorn pentru voi a banilor, dar si a tuturor apectelor mentionate mai sus, suporta 5 eclipse in ianuarie (5/6, 20/21), iulie (2,16/17) si decembrie (26), asa incat tot ce am mentionat mai sus creste in intensitate in aceste momente.

Din 3 mai Luna neagra sau Lilith intra pe casa caminului si impreuna cu Destinul/Karma pe axa banilor, putem vorbi evident de tranzactii imobiliare de nevoie, nu de voie. Sigur ca nu sunt niste tranzite foarte prietenoase, dar atata vreme cat vorbim despre o schimbare majora, probabil ca va dura pana va veti adapta cu acest nou subiect al vietii voastre.

Cei care in 2019 alegeti sa faceti tranzactii imobiliare, sa vindeti sa cumparati, nu veti avea un an foarte confortabil, dar si daca nu alegeti asta, este posibil ca Lilith pe casa casei sa va dea disconfort in propria casa, din diverse motive, spatiu, drum, zgomot, in asa fel incat intentia de a va ocupa de acest segment sa revina in 2020. In 2019 se pot finaliza tranzactii incepute in 2018. In alte cazuri poate fi vorba despe sedii si spatii de desfasurare a activitatilor profesionale.

Chiar la inceput de an, un careu realizat de Uranus cel intempestiv la Destin/Karma poate determina schimbari neasteptate, ce necesita chetuieli. Iunie este o alta luna cu cheltuieli mari. Tot referitor la camin sau tranzactii imobiliare, daca doriti sa demarati actiuni in acest sens, incepeti din 18 februarie, cand Kiron iese de pe casa caminului, nemailezand in plus acest sector.
Si in cazul in care calatoriti, dupa data de 3 mai trebuie sa fiti atenti unde rezervati cazare sau sa aveti larghetea de a schimba o camera sau o locatie, daca nu gasiti ce va asteptati. Nu ar fi prea frumos sa stricati un concediu intreg, pentru ca nu va place locatia. Cititi cu atentie referintele de pe site-urile de rezervari sau mai bine apelati la o agentie de turism ce va poate garanta o vacanta de calitate.

Concluzia este ca cel mai bine ar fi sa va ocupati de lucrurile importante si sa incercati sa va pastrati un confort psihic prin a fi precauti si a nu va arunca in tot felul de initiative, toate cu cheltuieli mari. Nu este momentul pentru asa ceva, ci mai degraba pentru ceea ce va doriti cel mai mult.
Din punct de vedere medical, deja am apucat sa spun ca Sagetatorii vor cheltui bani la stomatolog. Pot fi terapii intinse pe o perioada mai mare de timp. Pentru calculul unei date optime de implant dentar, sunt restrictii si aveti nevoie de sfatul unui astrolog, altfel organismul nu il va tolera corect. Pot exista situatii de retragere gingivala, asa incat sfatul unui parodontolog se impune prin masuri de preventie.

Nu scoateti dinti si masele, cu una cu doua, ci mai cereti o parere. Tot anul trecut ati avut benefici pe casa sanatatii si ar fi trebuit sa intrati in 2019 cat de cat siguri pe sanatatea voastra. Pana pe 8 ianuarie, Venus va ajuta sa descoperiti cateva hibe medicale, daca le cautati.

Unele sunt asimptomatice si este nevoie de investigatii mai serioase. Jupiter este un protector bun, dar atentie, da tendinte de ingrasare, iar Saturn vine cu restrictii, asa incat nu faceti din 2019 un an in care jumatate faceti excese, jumatate intrati la cura de slabire. Moderatia va ajuta sa nu stati mereu cu gandul nici la mancare, nici la slabit si mai ales reusiti sa economisiti bani, care altfel zboara pe mofturi culinare si apoi diete. Uranus intra pentru 7 ani pe casa sanatatii, iar Taurul are legatura cu segmentul ORL, tiroida, dantura, cervicala, asa ca atentie la tendinte de dereglare pe acest sector. Din luna mai incolo, stomacul, metabolismul, mai ales pe fondul stresului pot suferi. Sfarsitul lui marte poate aduce unele interventii chirurgicale sau tratamente injectabile.

Si am ajuns la capitolul mult dorit si anume „love is in the air”. Cum Jupiter aduce ce vreti voi, sunt convinsa ca multi nu va doriti decat iubire. Cu adevarat acest tranzit aduce evenimente importante, iubire, casatorie si copii. In privinta copiilor trebuiesc eviatate doar primele 2 luni ale anului, mai ales mijlocul lui februarie care poate fi neprielnic pentru sarcina si chiar poate crea auspicii nefaste pentru avort spontan sau oprire din evolutie a sarcinii. Si dupa 3 mai trebuie sa fiti precute, insa doar voi, pentru ca copilul nu are de suferit. Pe tranzitul Jupiterian puteti acumula foarte multe kilograme si sarcina devine o povara fizica.

Anul incepe cu Venus pe ultima casa, ceea ce poate spune ca sunteti iubit, fara sa stiti, insa ianuarie si noiembrie conjunctia cu Jupiter va poate crea adevarate momente de „bliss”. Primele doua luni ale anului pot fi si foarte agitate, daca sunteti prinsi intre doua iubiri. Nu uitati de reguli. Ianuarie va poate aduce o relatie, februarie v-o poate lua, asadar apar pe ici pe colo si cateva riscuri. Sfatul meu este sa nu va opriti „sa mancati la prima taverna intalnita-n drum”, ci sa cautati cel mai bun restaurant din oras. Cam asa ar trebui sa ganditi referitor la dragoste. Destinul va ghideaza profund si nu puteti sub nicio forma confunda o iubire mare cu o indragosteala. Sagetatorii se pot casatori anul acesta si chiar ar fi de bun augur sa o faca, poate exceptand cele 4 luni de retrogradare al lui Jupiter.