Horoscop Săgetător. Totul despre bărbatul Săgetător. Totul despre femeia Săgetător

Horoscop Săgetător. Nativii zodiei Săgetător sun curioși și energici. Sunt minți deschise, cu înclinații spre filosofie. Deseori pleacă în călătorii pentru a descoperi sensul vieții. Săgetătorii sunt extrovertiți, optimiști și entuziaști. Libertatea este cea mai de preț comoară a Săgetătorului. El o simte atunci când explorează, când călătorește, când învață. Poate fi nerăbdător și lipsit de tact când vor să spună ceva.

24 nov. 2018, 19:15
Horoscop Săgetător. Totul despre bărbatul Săgetător. Totul despre femeia Săgetător

Horoscop Sagetator. Despre zodia Sagetator

Al noualea semn al zodiacului

Semn: Foc

Element: Mutabil

Energie: yang

Conducator planetar: Jupiter

Polaritate: pozitiv

Motto: Eu vad

Piatra: topaz

Culoare: albastru deschis

Parti de corp guvernate de Sagetator: coapse, ficat, fese

Cuvinte cheie despre Sagetator: aventura, creativitate, salbaticie

Horoscop Sagetator. Caracteristici generale

Semn de Foc, Sagetatorii sunt independenti si incapatanati. Sunt personalitati puternice, care greu pot fi abatute de la drumul lor. Sagetatorii sunt lideri innascuti, aventurieri dorinici sa plece mereu in explorare.

Sagetatorii sunt firi deschise, generoase, pozitive. Un Sagetator va spune intotdeauna adevarul, chiar daca poate rani sentimentele celorlalti. Dar asta nu inseamna ca sunt lipsiti de empatie, dimpotriva.

Poti avea incredere intr-un Sagetator. Daca vrei adevarul sincer, vorbeste cu un Sagetator. Il vei afla fara prea multe menajamente.

Sagetatorii sunt firi creative, persoanele ideale pentru munca in echipa. Au o energie debordanta si un entuziasm contagios.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.