Horoscop sănătate 2018: Ce zodie trebuie să aibă grijă la semnalele transmise de organism

Descoperă cum stai cu sănătatea în 2018 şi ce poţi face pentru a scăpa de problemele cu care te confrunţi, în funcţie de zodia ta.

26 oct. 2017, 13:38
Horoscop sănătate 2018: Ce zodie trebuie să aibă grijă la semnalele transmise de organism

BERBEC

Anul 2018 nu vine cu probleme serioase de sănătate, dar asta nu înseamnă că te vor ocoli de tot. Eşti tentată să faci excese, iar acest lucru îşi poate pune amprenta asupra organismului tău mai devreme sau mai târziu. Stilul tău de viaţă dezorganizat te împinge să ai o dietă nesănătoasă şi acest lucru te poate priva de energie şi îţi poate aduce boli de stomac. Dacă fizic nu ai motive de îngrijorare, nu acelaşi lucru se poate spune despre psihicul tău. Stresul provocat se munca intensă, dar şi viaţa ta sentimentală agitată te vor duce în pragul unei depresii. Lucrează mai mult la acest capitol, ia totul mai uşor şi relaxează-te!

Citeşte şi HOROSCOP: Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spun cum te înfurii

TAUR

Anul 2018 te găseşte într-o formă fizică de invidiat, dar îţi vei pierde din energie pe parcursul acestor luni, ceea ce e perfect normal. Ai grijă ca atunci când simţi că ai obosit, să iei pauzele necesare pentru a-ţi reîncărca bateriile. Din luna iulie rişti să nu îţi mai poţi ţine impulsivitatea sub control şi vei avea ieşiri nervoase care cer o atenţie deosebită. Nu numai că le vei face rău celor din jurul tău, dar te vei supune singură unui chin inutil. Protejează-ţi mintea de tot ce e negativ, înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti şi fă mai des lucrurile şi activităţile care îţi plac!

GEMENI

Te vei concentra mai mult anul acesta pe sănătatea ta, şi pe bună dreptate! Cum ai trecut recent prin nişte probleme care te-au speriat, acum alegi varianta cea mai bună de a fi precaută. E foarte important să înveţi din greşeli, astfel nu vei mai fi în pericol o bună perioadă de timp. Începi încă din ianuarie să adopţi un stil de viaţă sănătos, să te stresezi mai puţin şi să te bucuri mai mult de tot ce ai. Gândirea pozitivă te va ajuta să depăseşti micile obstacole mai uşor, ca să nu mai spunem că te vei simţi mai bine cu tine însăţi. Nu ar strica poate să faci sport regulat, chiar dacă la nivel de începător.

Citeşte şi Horoscop: Cum sărută bărbaţii, în funcţie de zodie

RAC

Anul 2018 vine cu o delăsare a ta în ceea ce priveşte sănătatea. Cu toate că ai avut unele probleme anul trecut, se pare că nu ai învăţat mare lucru din asta. Mai mult decât atât, anumite afecţiuni au rămas netratate şi ar trebui să acorzi o atenţie deosebită acestui lucru. Nu lăsa nimic la voia întâmplării şi nu te juca cu propriul tău bine! Dacă devii mai organizată, viaţa ta se va echilibra şi vei reuşi să ai timp de toate. Chiar dacă ai multe lucruri de făcut, trebuie să îţi faci timp şi pentru acest sector al vieţii tale. Dacă ai probleme cu rinichii sau stomacul, e necesar să îţi schimbi dieta urgent!

Continuarea pe Eva.ro.