Horoscop sănătate pentru săptămâna 27 ianuarie-2 februarie 2018. Pe ce zone de corp pot fi pericole. Ce să faci ca să fii sănătos

Horoscop sanatate. Horoscopul saptamanal al sanatatii iti ofera detalii cu privire la elementele de care sa tii cont pentru a avea o stare de sanatate buna, ce sa eviti ca actiuni, ca mancaruri, ca mod de a trai, toate in functie de configuratia astrala pentru weekend si saptamana viitoare pana pe 2 februarie 2018. Citeste aici cum stai la capitolul sanatate pentru tot anul 2018.

27 ian. 2018, 06:19
Horoscop sănătate pentru săptămâna 27 ianuarie-2 februarie 2018. Pe ce zone de corp pot fi pericole. Ce să faci ca să fii sănătos

Horoscop sanatate saptamanal iti da recomandari de prudenta dar si remedii la indemana ta de care ai nevoie ca sa eviti probleme de sanatate ce se pot acutiza in lipsa ingrijirii. 

Bucura-te de o saptamana sanatoasa si ramai sanatos ! 

Horoscop sanatate Berbec

Miscarea astrala a lui Marte din casa a 9 a va aspecta casa a 3 a sanatatii pe zona gatului, umerilor, cervicalei, brate si respiratie. Ai foarte mult de munca si te poti simti coplesit. Fa un plan pentru munca ta si tine-te de el fara a-l depasi si a exagera, nu iti ridica oricum nimeni statuie. Muncesti destul de mult cu mainile si faci multa munca de comunicare. Zona gatului si a umerilor poate fi mai sensibila in perioada indicata, iar aceasta sensibilitate iti poate provoca un disconfort minor. Odihneste-te suficient, respecta un program normal de viata ai asa vei avea si randament si te vei simti si bine cu sanatatea. Arterele femurale sunt solicitate mai mult si ele distribuie oxigenul prin sange spre zona picioarelor. Incearca sa iti relaxezi muschii. Daca munca ta implica mult efort cu soldurile si picioarele, nu uita sa faci pauze suficiente. 

Taur

Marte, planeta agresivitatii, se muta in casa a 8 a a stresului emotional si a organelor sexuale. Acelasi Marte va aspecta in cazul tau si zona faciala. Pe durata saptamanii viitoare, mai mult decat aspecte pe corpul fizic, e vorba de provocari emotionale. Acestea pot fi legate de parteneri si de nevoile tale sexuale. Nu incerca sa pui pe tine si mai multe poveri. Este deasemenea un moment bun sa iti faci un control stomatologic si ocular daca simti nevoia, desigur. Casa a 2 a indica atentie pe zona de mancare si placeri alimentare, asa ca e bine sa fii atent la dieta ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO