HOROSCOP săptămâna 10-16 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt în relaţii bune cu banii, Vărsătorii rezolvă o problemă veche

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 10 - 16 decembrie.

09 dec. 2018, 07:49
HOROSCOP săptămâna 10-16 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt în relaţii bune cu banii, Vărsătorii rezolvă o problemă veche

BERBEC. Se anunță o săptămână care începe foarte bine. Pot conta pe ziua de luni, pentru că au autoritate, au și curaj și își rezolvă foarte multe treburi, dar trebuie să fie harnici. Marți, pot considera că li se forțează mâna. Probabil că un prieten le cere lucruri pe care nu au de unde sau nu vor să le dea. Pe de altă parte, au sentimentul că celălalt nu dă ceea ce ei cer: mai mult respect. În schimb, la final de săptămână, mai ales pentru Berbecii care vor să iasă din oraș, voiaje lungi și foarte plăcute. Atenție, totuși, la volan.

Citeşte şi Horoscop 9-15 decembrie 2018 Mihai Voropchievici. Zodia care primeşte o sumă uriaşă de bani. PREVIZIUNILE RUNELOR

TAUR. Taurii au de rezolvat, mai ales la început de săptămână, aspecte legate de acte sau o colaborare, un parteneriat. Fie că va continua sau se va rupe, trebuie să treacă prin niște acte și niște aranjamente, eventual niște promisiuni și ordonări care trebuie neapărat să exista între parteneri. Vor fi destul de tensionați marți și miercuri pentru că au nevoie de mai multă autoritate și putere. O exercită, dar este posibil ca nu tuturor să le convină. Pot conta însă pe prieteni, de joi încolo. Vineri și sâmbătă sunt zile foarte frumoase sub aspect relațional și amical – le prinde bine și un sfat.

GEMENI. Gemenii pun accentul pe bunuri, pe câștigare banilor sau pe conservarea averii. Au în acest moment o săptămână cu o Lună în creștere, deci pot acumula sau pot aranja interesele lor materiale foarte bine, mai ales dacă se bazează pe comunicare. Marți și miercuri, toate calitățile lor de comunicatori sunt mult și foarte intens folosite.Lucrează și în weekend: vineri și sâmbătă sunt zile foarte eficiente de lucru pentru Gemeni sau sunt preocupați de lucrurile de la muncă.

RAC. Racii pun accentul pe parteneriat și au de clarificat dacă merg sau nu mai merg într-o relație cu o persoană foarte importantă pentru ei. Poate fi și un parteneriat foarte apropiat la locul de muncă, dar poate fi vorba și de relația conjugală. Se pot simți în acest moment dezavantajați de o condiție care li se pune. O negociază în mintea și în sufletul lor, dacă sunt dispuși să facă o concesie. Nu prea sunt dispuși. Așa încât probabil și joi sau vineri și chiar sâmbătă încă se discută. Caută totuși o cale de compromis, dar fără să abdice de la idealurile lor.

LEU. Leii muncesc bine luni, au rezultate foarte bune, sunt într-o perioadă în care multe aspecte și domenii ale vieții trebuie ordonate, cu sacrificarea unor activități pentru continuarea altora care sunt mai eficiente. Sănătatea și este vizată. Din perspective relaționale, zilele de marți și mercuri sunt delicate. Este posibil să întoarcă spatele unei relații, unei persoane, dacă li se pare că nu sunt onorați sau se simt jingniți. Însă, în weekend au inima mai blândă sau cineva îi sfătuiește mai bine sau poate chiar persoana indezirabilă își cere scuze.

FECIOARĂ. Sunt foarte inspirate. Luni e o zi de putere, o zi foarte importantă a săptămânii, pentru că are aspecte benefice și le avantajează foarte multe pe Fecioare. Trebuie să facă lucrurile după cum consideră ele că trebuie să fie desfășurate. Își depășesc limitele, pentru că sarcinile sunt complicate, tocmai de aceea este o zi de putere și trebuie să ia niște decizii pe propria lor mână. Se pot confrunta în sensul acesta cu colegi sau șefi, marți și miercuri, ca și consecință a deciziilor de luni, dar lucrurile ies minunat. Joi, vineri sau chiar sâmbătă au niște rezultate foarte bune, mai ales dacă se bazează pe experința și pe profesionalismul lor.

Continuarea horoscopului pe antena3.ro.