Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care găsește noi metode de a face bani

Astroloaga Roxana Ivanciu a făcut previziunile astrale pentru perioada 22-28 aprilie 2024. Astrele aduc un plus de valoare în viața unor nativi. Totuși, sunt și zodii cărora nu le merge foarte bine.
Alina Costache
22 apr. 2024, 18:28
Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care găsește noi metode de a face bani
Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care găsește noi metode de a face bani

Astroloaga Roxana Ivanciu ne spune că pe 25 aprilie scăpăm de Mercur retrograd, astfel că ne vom putea da drumul la tot ce vrem să spunem și să facem. Soarele este deja în Taur, semn stabil ce aduce o consistență în ceea ce privește finanțele, sănătatea și relațiile de orice fel.

Citește și: Horoscop 22-28 aprilie 2024 realizat de Daniela Simulescu. O săptămână marcată de revelații profunde. Ies la iveală aspecte adânc îngropate ale psihicului nostru și ale relațiilor noastre

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 cu Roxana Ivanciu

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus în Taur este activă până pe 26 aprilie și Marte încă se află în zodia Pești. Cea mai importantă planetă din această perioadă este Venus, guvernatoarea Taurului. Singura tensiune va fi adusă de cuadratura între Pluto și Soarele din Taur, în perioada 20-26 aprilie, însă nu vom fi afectați foarte mult.

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Nativii Berbec sau cei care sunt născuți sub acest ascendent se vor surprinde cu o sumedenie de idei inedite și inovative de a face rost de bani, iar Soarele în zodia Berbec și aspectul dintre Pluto și Soare va ajuta foarte mult. Și Mercur este în Berbec, dar nu mai este retrogradă, așa că nativii nu se mai află sub incidența recomandării de a-și controla vorbele.

Din 25 aprilie, Mercur va susține Berbecii să treacă la fapte după toată perioada în care au analizat. Marte din Pești e pe casa a 12-a, împreună cu Saturn, vor da Berbecilor blândețe, înțelepciune și îi va ajuta să își vindece rănile din trecutul karmic. Perioada 22-26 aprilie vor fi mai tensionate, mai obositoare, iar unii Berbeci pot simți că sunt epuizați și că stima de sine le scade dramatic.

Taur / Ascendent Taur

Taurii își vor relua relația cu propriul corp. Soarele de pa casa întâi va susține sănătatea, farmecul și puterea de a face fapte importante. Vor fi zile tensionate între 22 și 26 aprilie, când Soarele se va intersecta cu Pluto. Unii Tauri se vor simți epuizați și lipsiți de vitalitate. Cuadratura îi solicită în mod direct prin încrederea de sine și forța vitală. Mercur dă start la tot ceea ce nativii au observat și analizat până acum.

Este momentul potrivit pentru un nou început, pentru o binemeritată porție de vindecare spirituală. Taurii se vor desprinde de tot ce este negativ și de toxicitatea din viața lor. Venus se află în casa a 12-a, lângă Berbec, și dă acestei zodii blândețe, toleranță și empatie. Mercur îpe linie directă îi ajută să vorbească mai blând, ca un real pansament pentru cei din jur. Și Jupiter se află tot pe casa întâi și va susține, împreună cu Uranus, un chef de viață mult râvnit.

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur în mers direct din Berbec de pe 25 aprilie e pe casa a 11-a, a grupului social, îi ajută pe Gemeni să reactiveze relațiile interumane. Acum este momentul când își pot face planuri cu oamenii cunoscuți în perioada în care Mercur era retrograd. Vor avea multe proiecte și lucruri interesante de făcut. Soarele e în Taur în casa a 12-a, a izolării și dialogului interior, astfel că între 20 și 26 aprilie nu o aibă parte de odihnă, somnul va fi deficitar și vor avea  o stare de neliniște.

Cuadratura dintre Soare din Taur și Pluto se află pe casa a 12-a și vor avea coșmaruri. După această perioadă, somnul va redeveni calitativ. Venus e în mers direct în Berbec tot în casa grupului social și va aduce relații bune cu prietenii. Îi ajută să își facă noi relații prospere pe care să le folosească în viitor. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus este activă pe acest sector și este pe casa a 12-a, lucru ce va ajuta să găsească tratamente pentru bolile cronice și să se conecteze la propria persoană pentru a face față anxietăților și temerilor.

Citește continuarea pe ego.ro.

Citește și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit zodiile care vor câștiga sume colosale

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!