Horoscop SAPTAMANAL 10-16 ianuarie 2022. Incepe Mercur retrograd!

Se anunta o saptamana plina de surprize si noi prietenii. Cand vine vorba despre dragoste, planeta Venus te va incuraja.

09 ian. 2022, 22:12
Horoscop SAPTAMANAL 10-16 ianuarie 2022. Incepe Mercur retrograd!

Iata horoscop saptamanal pentru 10-16 ianuarie 2022. Inca se simt efectele patrarului de Luna in Berbec care da destul de multa impulsivitate, mai ales cand Soarele este in Capricorn. De asemenea, legatura magica dintre Venus si Neptun aduce sensibilitate si sarm. Dupa cum legatura dintre puternicul Marte din Sagetator si visatorul Neptun aduce o vibratie usor confuza. DAR nimic nu se compara cu intrarea lui Mercur in retrograd. Miscarea va incepe vineri in Varsator si va continua in  Capricorn. Te poti astepta la idei pozitive, dar si la intalniri cu vechi prieteni si asociati.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 2022. Numai şase-s norocoase în acest an. Atrag banii și dragostea ca un magnet
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Iata o saptamana foarte incurajatoare pentru tine in care te vei bucura de roadele eforturilor depuse. In ultimele saptamani ai dedicat mult timp si energie ca sa evoluezi deci e cazul sa vezi si rezultate. Este valabil si pe planul muncii tale pentru ca sustinerea mediului tau de job te ajuta la progres cu eficienta si stabilitate. Daca apar unele dileme sau mici obstacole, nu fii dezamagit pentru ca sunt doar temporare. Priveste-le ca pe o oportunitate de a regandi ce vrei, unde vrei sa ajungi si daca nu cumva ai de modificat strategia.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Este o saptamana in care miscarile bruste si pripite nu iti sunt recomandate, chiar si doar de dragul schimbarii si progresului. Respira adanc si des si gestioneaza situatiile intr-un mod calm. Ai tendinta de a fi confuz din pricina acestor energii si iti e recomandat sa mai confirmi cu altii intentiile si planurile tale pentru mai bine. Nu te lasa nici purtat de tot felul de provocari exterioare ce nu iti apartin. Weekendul te va recompensa cu o viata sociala in crestere si cineva din cercul tau de prieteni te va face sa te simti fericit, in felul sau special de a se comporta cu tine.

Horoscop Karmic 2022. Ce ti-a pregatit KARMA pentru 2022 in functie de zodia ta? Schimbari importante la orizont!
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Saptamana aceasta cu a ei intensa energie iti va scoate la lumina aspectul tau social. Iti va placea sa te vezi cu oameni noi si sa va cunoasteti mai bine, sa fii parte din echipe si sa socializezi cu lume. Poti fi solicitat sa rezolvi aspecte de familie si vei avea succes. Pot aparea si unele obstacole la munca ce te fac sa te simti ciudat si incurcat dar cu putin efort le vei depasi. Zilele acestea iti solicita dedicare si efort. Este singurul mod de a te descurca cu orice, in conditiile in care ai un volum destul de mare de munca. Insa in final te vei bucura de satisfactie si recompensa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE 10-16 ianuarie 2022. Ce te face mai indraznet?
Horoscop dragoste saptamanal pentru 10-16 ianuarie 2022. Legatura dintre Venus cea iubareata si Neptun cel magic iti da curaj si mai multa incredere in sarmul tau. De asemenea, Legatura dintre Marte cel puterni si acelasi Neptun iti da mai mult curaj sa actionezi. Profita, mai ales pana intra Mercur in retrograd, iar ideile iti pot fi incetinite!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Esti incurajat sa te distrezi. Daca esti implicat intr-o relatie, comunica deschis cu partenerul pentru a verifica daca mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. Daca esti singur, sunt sanse mari sa incepi o noua relatie. Nu te ascunde, nu iti fie teama sa spui ce simti!

Horoscopul dragostei Taur
Dragostea pluteste in aer in aceasta saptamana, mai ales daca esti in vacanta. Daca esti singur, sunt sanse mari sa sa incepi o relatie. Nu este exclus ca partenerul sa fie cineva pe care il cunosti de multa vreme, dar la care nu te-ai uitat pana acum cu interes romantic.

Horoscop dragoste Gemeni
Se anunta o saptamana plina de surprize si noi prietenii. Cand vine vorba despre dragoste, planeta Venus te va incuraja sa te apropii de partenerul de cuplu. Daca esti singur, devii suspicios si iti vine foarte greu sa ai incredere in intetiile celorlalti. Bazeaza-te pe propria intuitie si nu vei da gres.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.