Horoscop SĂPTĂMÂNAL 10-16 septembrie 2018. Marte şi încă 5 aspecte din Cosmos ne remodelează calea!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 10-16 septembrie 2018, ne continuam periplul de inceput de toamna in cea de-a doua saptamana a lunii septembrie, impreuna cu noile conjuncturi astrale dar si cu cele proaspat instalate in viata noastra saptamana trecuta!

08 sept. 2018, 17:29
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 10-16 septembrie 2018. Marte şi încă 5 aspecte din Cosmos ne remodelează calea!

O data cu reinceperea scolilor, toamna isi intra in drepturi depline, cel putin in constiinta noastra colectiva.

Din punct de vedere astrologic, luna septembrie are o energie mult mai suportabila fata de lunile de vara, macar si pentru faptul ca iesim din aceasta luna cu doar 3 astre retrograde. Insa niciodata nu ne plictisim cu provocarea pe care Cosmosul ne-o ofera in fiecare zi si saptamana!

Sa ne reamintim contextul in care ne aflam: luna septembrie 2018 aduce doua energii active ce ne impacteaza:

–        sanse reale de progres urmare a muncii, ambitiei si energiei implicate.  Ne sustin si provoaca : Soarele in zodia Fecioarei, Marte, Saturn, Pluto – toate trei in mers direct in Capricorn, Mercur intrat in Fecioara si Luna noua in Fecioara. Afla aici totul despre ce inseamna pentru tine viata in timpul zodiei Fecioarei.

–        reanalizarea relatiilor de orice fel, pentru a ajunge la echilibru. Ne sustin si provoaca Venus in Scorpion si zodia Balantei in care intram pe 22 septembrie. Orice relatie care ne da dezechilibru fie se destrama, fie se reconfigureaza. Afla aici totul despre ce inseamna pentru tine Venus in enigmaticul si intunecatul Scorpion in care abia a intrat din 9 septembrie.

Incepem aceasta saptamana imediat dupa ce Luna noua a fost in Fecioara, dupa ce Venus, planeta iubirii si armoniei abia a intrat in intunecatul si pasionalul Scorpion si ne ia relatiile la analizat, dupa ce Saturn a iesit din retrograd iar Mercur, planeta comunicarii a intrat in Fecioara, unde ii place cel mai mult.

In saptamana 10-16 septembrie 2018, iata ce se intampla NOU:

Marti 11 septembrie, MARTE INTRA IN VARSATOR, unde va sta pana pe 15 noiembrie. Marte a intrat prima data in Varsator in acest an pe 17 mai dar pentru ca Marte a fost retrograd in aceasta vara, iata ca vom avea un lung tranzit al lui Marte in Varsator din nou. Acest Marte retrograd a fost dificil in mod special, dar ne-a adus rezolutii finale pe anumite aspecte ale vietii noastre ce trebuiau clarificate. Ne vom da sama la un moment dat ce a insemnat Marte retrograd pentru noi si drumul nostru de evolutie.

Marte conduce energia, actiunea, pasiunea, initiativa, felul in care te impui in lume dar automat si impulsurile noastre animalice, dandu-ne tendinta spre agresiune, furie si salbaticie. Cu toate acestea, Marte ne si motiveaza sa mergem inainte dupa obiectivele noastre, aducandu-ne foarte aproape de implinirea celor mai adanci dorinte.

Marte in Varsator inseamna: inventiv, original, independent, cool si sexy, campion inteligent, excentric, impartial, luptator pentru dreptate.

Acum este un timp excelent sa experimentezi metode noi de a face lucruri, sa te rupi de traditie si sa iesi in evidenta cu propriul tau mod de a fi. Este timpul sa iti exprimi individualitatea unica.

Poti profita de reteaua sociala ca sa obtii beneficii ; aduna-te cu prietenii pentru proiecte, gaseste-ti aliati pentru cauza ta. Toata lumea se va simti motivata sa se implice si sa isi uneasca eforturile acum. Ti se vor trezi dorintele de a lupta cu adevarat pentru idealurile tale si sa faci schimbari reale in viata ta, chiar daca asta inseamna sa rupi regulile si sa fii un rebel !

Miercuri 12 septembrie, Jupiter este in sextil cu Pluto.

Acesta este un tranzit major al anului. El aduce succes urmare a unei schimbari pozitive. Nu trebuie sa fortezi schimbarea sau sa reactionezi la schimbari neasteptate. Este vorba de o dezvoltare naturala din viata ta asociata cu mai multa putere si influenta, crestere spirituala si personala si avans profesional. Sunt forte puternice ce lucreaza in culise sa te sustina la un nivel mai ridicat. Asteapta-te la lucruri bune urmare a acestui tranzit !

Joi 13 septembrie, Venus este in sextil cu Saturn.

Planeta iubirii si armoniei Venus, recent instalata in Scorpion, iti creste nevoia de a avea o companie. Vrei sa te simti iunit si valorizat de cineva, dar trebuie sa fie iubire reala si serioasa. Cu un partener existent, vei cauta reasigurarea iubirii sau o si mai puternica dedicare, dar vei dori si sa il/o faci fericit si iubit. Sunt posibile relatii noi, dar nu aventuri, ci cu potential de relatii pe termen lung. Desi iubirea este importanta, vei avea o abordare practica si de bun simt.

Vineri 14 septembrie, Mercur este in opozitie cu Neptun.

Atentie la acest tranzit si la aceasta zi. Combinatia dintre planeta comunicarii si gandurilor Mercur cu Neptun, responsabil de vise si imaginatie, duce la confuzii mentale si potentialul unor probleme in relatii din cauza lipsei de comunicare. Perceptia despre realitate este incetosata. Vedem si auzim adevarul dar si mult gunoi si poate fi imposibil sa spunem care este diferenta. Nu este o zi buna pentru decizii importante, pentru a face planuri sau orice munca mentala detaliata. Afacerile trebuie evitate iar semnarea de contracte amanata. Daca nu ai cum, macar sa ai profesionisti buni si de incredere care sa iti dea sfaturi si asistenta. Si relatiile personale sunt supuse confuziei. Evita discutii profunde si cu miza serioasa.

Duminica 16 septembrie, Mercur este si in trigon cu Pluto dar si in sextil cu Jupiter.

Mintea ne este foarte puternica sub aceasta influenta si ne da puterea de a penetra la nivel mental. Este o zi ideala sa cerem favoruri si sa convingem oamenii. Asa cum tu poti avea o puternica influenta asupra altora, si tu poti fi impactat profund de cineva printr-o idee, un plan sau poate fi inceputul unei prietenii karmice sau a unui parteneriat de succes.

Planifica-ti viitorul, iar deciziile iti vor fi excelente si clare pentru drumul tau viitor. Esti sustinut sa fii cu tact si diplomat in orice vei spune.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 10-16 septembrie 2018:

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Chiar a sosit timpul sa fii foarte serios si dedicat in legatura cu ce este cu adevarat prioritate in viata ta pentru urmatorii doi ani. De acum pana la mijlocul lunii noiembrie este indicat sa te gandesti la acest lucru si sa faci pasi concreti in acest sens. In timpul primaverii ai avut o idee despre asta, insa acum devine important. Ai grija in relatie cu altii pentru ca pot fi vagi sau impreivizibili. Acum vor ceva, apoi pana la finele anului pot sa aiba alt punct de vedere, deci evita sa te lasi influentat.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fii prudent. Risti sa te simti la mila asteptarilor altora si asta iti poate altera situatia curenta de viata mai mult decat ai crede posibil. Tu vrei sa fii generos insa acum nu este cazul. Mai degraba este cazul sa fii cel care pune anumite granite si limite sanatoase si necesare. Fii intelept si constient cu ce responsabilitati iti asumi de acum pana la mijlocul lunii noiembrie, pentru ca ele nu se pot putea schimba usor mai tarziu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO