Horoscop săptămânal 14-20 decembrie 2015: Prietenii te-ar putea dezamăgi

Horoscop saptamanal 14-20 decembrie 2015: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie.

13 dec. 2015, 16:47
Horoscop săptămânal 14-20 decembrie 2015: Prietenii te-ar putea dezamăgi

Horoscop saptamanal 14-20 decembrie 2015 Berbec

In zilele de miercuri si joi, lipsa de energie iti poate da batai de cap. Se pare ca in mijlocul saptamanii te simti epuizat, cu excepția unor indeletniciri putin solicitante. Indicat ar fi sa nu-ti aglomerezi programul in aceasta perioada ci mai degrama sa-ti dedici timpul in special odihnei si activitatilor de relaxare. Luni iti pot fi impuse anumite sarcini cu o data limita, uneori dificil de respectat. Indicatiile contradictorii ale superiorilor te-ar putea face sa comiti erori care nu te definesc in mod normal. Luni sau marți este posibil ca un /o prieten/a să te dezamageasca din terte motive. Exista posibilitatea sa fi avut asteptari prea mari în ceea ce il/o priveste. Spre sfarsitul saptamanii, mai exact sambata, ai putea avea parte de o discutie tensionata cu un membru din familia ta.

Horoscop saptamanal 14-20 decembrie 2015 Taur

Zilele de luni și marti pot fi cele mai solicitante, cel mai probabil pentru ca sarcinile primite iti dau batai de cap. Alege lucrul individual si pe nu cel in echipa. Este posibil sa fi invitat/a miercuri sau joi in alaturarea unui proiect sau, de ce nu, sa fii chiar tu initiatorul acestuia.

Weekend-ul te surprinde intr-un mod aparte si esti gata sa izbucnesti la cel mai mic impuls. De preferat ar fi sa optezi pentru momentele de relaxare si sa eviti riscul de a le strica tuturor sfarsitul de saptamana. Dacă simti nevoia sa te descarci alege cateva activitati sportive, astfel te asiguri ca nu spui lucruri le vei regreta. Sambata, risti sa intri in conflict cu o persoana din familia partenerului tau.

Horoscop saptamanal 14-20 decembrie 2015 Gemeni

Surprizele neplacute stau departe de tine in aceasta saptamana cu toate ca ziua joi ti-ar putea da batai de cap pe plan profesional. Toate acestea iti conferă energie. Insa ai grija cu tendinta de suprasolicitare a forțelor tale fizice și mentale. Nu uita de pauze, este posibil sa vina weekend-ul fara sa iti dai seama si sa nu ai dispozitie de absolut nimic.

Sambata, poti avea discutii cu partenerul de viata sau in afaceri. Astrele sunt de partea ta si iti aduc prietenii aproape weekend. Acest lucru deschide apetitul de socializare dar in acelasi timp risti sa fii tentat/a sa-i acorzi mai putina atentie partenerului.

Horoscop saptamanal 14-20 decembrie 2015 2015 Rac

In zilele de luni si marti astrele te-ar putea supune geloziei. Gandeste limpede chiar daca ai motive de suspiciune in ceea ce priveste partenerul/a de viata, iar daca nu ai dovezi concrete acorda-i prezumtia de nevinovatie.

Citeste integral horoscopul saptamanal pe TeoTrandafir.com