Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016: Veştile nu sunt bune

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016. Vezi ce te asteapta de la perioada urmatoare.

12 mart. 2016, 11:35
Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016: Veştile nu sunt bune

Pestii vor avea o saptamana foarte aglomerata si vor fi coplesiti! Venus a intart in semnul Pestilor si acest lucur incepe sa isi faca efectul asupra tuturor zodiilor. Iata horoscopul saptamanal complet!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Berbec

Marti nu te vei simti foarte bine, vei fi molesit si lipsit de chef si energie. In loc sa tragi de tine si sa te fortezi, mai bine linisteste-te, vei recupera in alta zi! Cu atat mai mult cu cat pe plan financiar nu vei sta foarte bine si stii ca acest lucru te indispune.

Chiar daca nu esti multumit de atitudinea sefilor si a colegilor la locul de munca, incearca sa te porti cum o faci de obicei, cu profesionalism. Este posibil sa castigi mai mult bani, printr-o conjuctura fericita. Sfarsitul saptamanii va fi placut, mai ales daca il petreci alaturi de familie!

Horoscop saptamanal 14 – 20 Martie 2016 Taur

Vei fi extrem de sensibil si exista riscul sa te aprinzi foarte usor, indiferent de ce iti zic cei din jur. Incearca sa te abtii si sa nu iti versi nervii pe oricine apuci, caci ei nu sunt vinovati pentru starea ta de nervozitate! Mai bine te-ai concentra la bugetul tau care se anunta a fi in crestere!

Vei fi mai posesiv si mai gelos decat de obicei, in special in primele zile ale saptamanii. Poate ca ai anumite temeri legate de cuplu, pe care ar fi bine sa le discuti cu partenerul tau.

Citeşte mai multe pe revista Teo