HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 19 – 25 octombrie: LEII şi BERBECII, atenţie la MERCUR!

Horoscop saptamanal 19 – 25 octombrie. Vezi ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si vezi cum te afecteaza MERCUR!

17 oct. 2015, 12:25
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 19 – 25 octombrie: LEII şi BERBECII, atenţie la MERCUR!

Horoscop saptamanal 19 – 25 octombrie Berbec

Vei avea o perioada in care iti doresti sa stai singur, insa aminteste-ti ca si prietenii te pot ajuta sa iesi din starea de melancolie in care esti ceva vreme. Vei avea o saptamana agitata la serviciu si, in special miercuri si joi, vei lucra foarte bine in echipa. Sefii te apreciaza pentru rapiditatea cu care executi sarcinile, deoarece Mercur are o influenta benefica asupra ta. La sfarsitul saptamanii te vei bucura de timpul petrecut cu partenerul de viata!

Horoscop saptamanal 19 – 25 octombrie Taur

Ai probleme de sanatate la inceputul saptamanii, insa este posibil sa fie vorba doar despre o raceala. Imbraca-te potrivit si intareste-ti sistemul imunitar.

La munca risti sa te culci pe o ureche din cauza rezultatelor bune din ultima perioada, insa nu uita ca trebuie sa demonstrezi in permanenta de ce esti capabil. La finalul saptamanii vei face planuri de vacanta cu partenerul de viata, deoarece relatia de cuplu merge ca pe roate.

Horoscop saptamanal 19 – 25 octombrie Gemeni

Nu reusesti sa te odihnesti, fie dormi prost fie ai insomnii si nu pui geana pe geana nopti la rand. Daca iti poti lua cateva zile libere, profita de ele si relaxeaza-te. Pe plan financiar vei rezolva o problema mai veche, care iti va rotunji bugetul. In familie vei avea cateva discutii cu parintii, insa toate se vor finaliza cu bine.

Horoscop saptamanal 19 – 25 octombrie Rac

Mercur te influenteaza negativ si te face sa te simt neinteles si preferi sa te izolezi. Ai grija, caci risti sa distrugi prietenii si chiar si relatia ta de cuplu va avea de suferit. Profita de weekend ca sa rezolvi problemele. Vei avea succes pe plan profesional, lucru care te va face sa te axezi mai mult pe munca – se va vedea si in portofel. Ai grija sa nu racesti!

Citeste mai mult pe Revista Teo