Horoscop SĂPTĂMÂNAL 20-26 noiembrie 2023. Se anunță schimbări palpitante aduse de optimistul, dar aventurierul Săgetător

Vorbim de o schimbare semnificativa. In timpul Soarelui in Sagetator, incepand cu 22 noiembrie, ne place foarte, foarte mult munca noastra. Simte-te bine in aceasta saptamana, deoarece potentialul este inconjurat in mod clar de energie pozitiva.

20 nov. 2023, 14:19
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 20-26 noiembrie 2023. Se anunță schimbări palpitante aduse de optimistul, dar aventurierul Săgetător

Iata horoscop saptamanal 20-26 noiembrie 2023. Exista o nuanta revigoranta de schimb care se petrece in aceasta saptamana si suntem cu totii pe cale sa o simtim, si asta, desigur, se refera la tranzitia Soarelui din Scorpion catre Sagetator. Vorbim de o schimbare semnificativa. In timpul Soarelui in Sagetator, incepand cu 22 noiembrie, ne place foarte, foarte mult munca noastra. Simte-te bine in aceasta saptamana, deoarece potentialul este inconjurat in mod clar de energie pozitiva.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aceasta saptamana este plina de capcane dar si de momente foarte placute. Unele vor fi relaxante si romantice, in timp ce altele pasionale si intense. In treburile profesionale, vei avea ocazia sa muncesti din greu si sa iti pretinzi orice crezi ca meriti, in timp ce iti promovezi cariera.

Deciziile initiale vor trece printr-un proces de schimbare, in special cand sunt si alti oameni implicati. Poti realiza ca ai nevoie de mai multe detalii si trebuie sa iti iei oricat de mult timp ai nevoie pentru a face asta.

Horoscop saptamanal. SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceasta saptamana iti va aduce turbulenta semnificativa, in mare majoritate din cauza propriilor tale stari. Iti vei suprima emotiile si vei deveni repede. Asta iti va ajuta afacerile profesionale dar iti va crea probleme in relatii. Eventual totusi, situatia se va imblanzi si vei putea sa reechilibrezi relatia cu partenerul. Pasiunea si emotia intensa va atinge varful si vei simti totul foarte intens. Din fericire, vei reusi sa gestionezi aceste emotii in treburile profesionale. Pe durata weekendului, te vei relaxa, totusi evita orice decizii serioase de luat.

Treburile ce implica pe altcineva pot atinge un punct de cotitura semnificativ. Orice aranjamente sau decizii finale din partea ta de pana acum se vor muta in urmatoarea etapa care poate implica banii. Pot fi multe de reflectat pe tema asta. Va fi nevoie sa te abtii sau sa revizuiesti detaliile inainte de a finaliza orice decizie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.