Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE 2020. Se aprinde Steaua Craciunului. Pune-ti o dorinta!

Iata horoscop saptamanal pentru 21-27 DECEMBRIE 2020. Ultima saptamana completa din decembrie aduce evenimente majore, atat astrale, cat si spirituale. Inca din prima zi a saptamanii, Soarele intra in Capricorn, este soltitiul de iarna, iar doi mari giganti ai cerului – Jupiter si Saturn – fac conjunctie. Ce atmosfera inainte de Craciun!

21 dec. 2020, 12:57
Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE 2020. Se aprinde Steaua Craciunului. Pune-ti o dorinta!

Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE 2020.

O saptamana cum nu va fi alta prea curand. Pune-ti o dorinta! Trimite-ti intentiile in Univers. Steaua Craciunului se aprinde! Saturn si Jupiter se apropie atat de mult pe cer incat stralucesc asemenea Stelei Craciunului. Asa eveniment vizual nu s-a mai petrecut in acest punct de acum 800 de ani. Asa cum magii au urmat drumul nasterii lui Iisus, urmeaza-ti si tu drumul spre ceva nou si minunat in viata ta!

Doua zile mai tarziu, pe 23 decembrie, Marte si Pluto fac cuadratura, aducand putina agitatie razboinica, gratie lui Marte. Insa Uranus se afla in apropiere, gata sa te surprinda si sa te incante. Ziua de Craciun aduce o aventura entuziasmanta deoarece Mercur face trigon cu Uranus in Tau. Conversantii tentante se arata la orizont. Mai ales ca Soarele este gata sa faca cuadratura cu Chiron vindecatorul, atragandu-ti atentia asupra unor oameni si chestiuni cu care trebuie sa faci pace.   Craciun fericit tuturor!

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Adunarile de grup nu sunt de regula preferatele tale in viata, dar in aceasta saptamana cumva vei fi nevoit sa vezi mai multi oameni decat de regula. Marte, planeta actiunii, are un rol activ in aceasta saptamana asupra ta si iti va aduce oportunitati pentru a actiona in planuri pe care pana acum le-ai tot tinut ascunse sau trecute pe prioritate secundara. Venus, planeta iubirii si relatiilor, te va incurajeaza sa te implici in mai multe activitati de natura spirituala cum ar fi yoga, reiki sau orice gasesti si te inspira.

Saptamana iti va da ocazia sa iei in propriile maini aspecte ce iti vor defini activ viitorul. Ambitia te va insoti ca sa nu faci greseli. Nu ai de ce sa te temi pentru ca astrele sunt alaturi de tine.

Câte zile libere vor avea românii de Crăciun și Revelion – programul de lucru în perioada sărbătorilor
Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Marte, planeta actiunii si energiei, te inspira sa fii plin de forta si determinare cu privire la ce vrei in aceasta saptamana. Venus, planeta iubirii, iti pregateste multe invitatii si oportunitati sociale. Sa stii ca si sectorul tau spiritual este luminat astral acum, fapt ce iti poate aduce o perspectiva de mai mare introspectie despre viata ta in urmatoarele saptamani.

Daca cumva ti se pare ca pe unele aspecte viata nu a fost prea amabila cu tine, sa stii ca acest lucru se va schimba pentru ca se anunta inceputul unei lungi perioade de prosperitate. Iti vei schimba unele puncte de vedere si tactici. Fii alert si simte oportunitatile ce vin spre tine.

Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Jupiter si Saturn in Varsator iti aduc un mare progres urmare a muncii sustinute pe care ai facut-o. Venus te ajuta sa iesi putin din stramtoarea pusa pe contul tau bancar, ceea ce e o idee buna dat fiind ca Sarbatorile bat la usa si ai de facut tot felul de cumparaturi.

Bucura-te, asadar, de o saptamana pozitiva in fiecare aspect al vietii in care iti vei putea promova ideile inovatoare oricat de riscante ar parea pentru ca ele se vor implementa usor si fara probleme. Fii ferm pe propriile picioare si noile inceputuri vor confirma valoarea ta sociala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 21-27 DECEMBRIE 2020. Ce dorinta iti pui de Craciun?

Horoscop dragoste saptamanal pentru 21-27 DECEMBRIE 2020. Incepe o alta saptamana tumultoasa, cu un solstitiu de iarna, intrarea Soarelui in Capricorn si o spectaculoasa conjunctie intre Jupiter si Saturn. Cele doua planete vor fi atat de aproape una de alta in Zodia Varsatorului si atat de stralucitoare, incat multi numesc aceasta alinierea astrala Steaua Craciunului. Un asemenea eveniment vizual nu s-a mai petrecut in acest punct de acum 800 de ani. Asa cum magii au urmat drumul nasterii lui Iisus, urmeaza-ti si tu drumul spre ceva nou si minunat in viata ta!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE dragoste Berbec
Partenerul are nevoie de atentia ta. Are nevoie sa fii aproape de el, intr-o maniera mai substantial. Fa tot ce depinde de tine pentru a-l sprijini. Aminteste-ti ca trebuie sa ai armonie in relatie, iar acest lucru se va reflecta si in celelalte zone ale vietii tale. Daca esti singur, nu ascunde in carapacea proprie. Vei rata oportunitatea de a cunoaste oameni noi: poate ca unul dintre acestia s-ar putea dovedi a fi sufletul tau pereche.

Horoscopul dragostei Taur
Viata amoroasa este departe de idealul visat de tine. Totusi, nu este nevoie sa te indoiesti, ori sa iti inchipui tot felul de absurditati. Renunta la astfel de ganduri si petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, nu-ti irosi timpul si energia cu flirturi inutilecare iti vor provoca doar frustrari.

Horoscop SAPTAMANAL 21-27 DECEMBRIE Gemeni
Viata sentimentala se indreapta in directia potrivita. Si asta pentru ca faci tot ce depinde de tine pentru a imbunatati atmosfera dintre voi. Esti mai conciliant si iti recunosti greselile asa ca relatia trece la un nivel superior. Daca esti singur, ai curajul sa abordezi persoana pe care o tot urmaresti din priviri. S-ar putea sa fii surprins placut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.