Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Luna Plina în semnul Gemenilor!

Citeste horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie si vezi cum te afecteaza Luna Plina in semnul Gemenilor!

21 nov. 2015, 11:30
Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie. Luna Plina în semnul Gemenilor!

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Berbec

Joi este Luna Plina, astfel ca fenomenul se va rasfrange asupra modului in care interactionezi cu cei din jur. Lucreaza mai mult la anumite aspecte ale personalitatii tale si cere parerea celor din jur. Toate sedintele si intalnirile de la birou se pot concluziona in favoarea ta daca te folosesti cat mai mult de abilitatile tale de comunicare. Nu lasa lucrurile din sanul familiei sa degenereze si ai grija cum manageriezi situatiile mai delicate.

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Taur

Ai grija la sanatatea ta marti, intrucat stresul este posibil sa te afecteze mai mult decat credeai. Incerci sa multumesti pe toata lumea, insa asta iti cam epuizeaza bateriile. Fa o pauza si revino cu forte proaspete. Luna Plina de joi te ajuta sa iti rotunjesti veniturile si acest lucru se datoreaza exclusiv propriului efort, indiferent ce spun unii sau altii. Este posibil sa fii si mai posesiv in aceasta perioada, asta si din cauza unei comunicari defectuoase intre tine si partener.

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Gemeni

Problema ta in aceasta saptamana va fi ca… ai prea multa energie! Intrucat te simti mai plin de vitalitate ca oricand, ai tendinta de a te apuca de o multime de lucruri. Problema este ca aceasta energie se va epuiza si te va lasa cu proiectele intinse pe masa, neterminate. Concentreaza-te pe activitatile care iti aduc in fata persoane noi sau influente, ce pot contribui cu un plus de imagine si experienta la planurile tale.

Citeşte mai multe pe revista TEO