Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018, o saptamana cu adevarat nebuna in plan astral. De ce? Mercur si Chiron isi dau mana si pornesc in miscare directa. Avem o Luna noua in Sagetator vineri, iar combinatia Neptun, Soare si Marte raspandeste in jur o ceata misterioasa si magica. Nu poti vedea nimic clar, dar este vremea sa lasi Universul sa-ti "vorbeasca". Vei primi mesajul la momentul potrivit.

02 dec. 2018, 21:24
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Mercur retrograd pana acum intra in miscare directa joi si nimic nu va mai fi cum a fost. Indiferent ce faci, esti „orb”. Accepta pur si simplu lucrurile asa cum sunt si ia cat mai putine decizii posibil. Si daca, totusi, trebuie sa iei niste decizii, nu te pripi. Analizeaza si accepta faptul ca te poti razgandi imediat ce vor iesi alte informatii la lumina.

Ca si cand Mercur n-ar fi fost de ajuns, Neptun in Pesti tulbura apele si mai mult. In cuadratura cu Soarele si in conjunctie cu Marte, Neptun aduce confuzie si inspiratie divina deopotriva. Ce inseamna? Poate deziluzie, poate inspiratie, dispozitie romantica, viziuni spirituale. Neptun poate fi prietenul tau, depinde cum te pozitionezi! 

Luna Noua in Sagetator de vineri iti da semnalul unui nou inceput. Chiar daca nu stii ce-ti aduce ziua de maine, ti se cere sa actionezi cu credinta. Posibilitatile sunt infinite. Sari in necunoscut, fii deschis si ai credinta ca poti face orice. Chiar daca faci cu pasi mici. 

O alta veste buna a saptamanii: Chiron, vindecatorul, invatatorul, este in Pesti. Te tine de mana, paseste alaturi de tine sit e ajuta sa atingi intelepciunea cosmica. Mercur, Chiron, Nodurile lunare in Rac si Capricorn te ajuta sa vezi in profunzime, sa intelegi modelele karmice din viata ta si sa le eliberezi. Pe masura ce Chiron intra in miscare directa duminica, iti transmite mesajul ca a venit vremea sa-ti vindeci ranile trecutului, sa mergi inainte, dar intr-o alta stare de constienta. 

Nu arata rau saptamana, nu-i asa?! Afla in continuare ce aduce pentru fiecare zodie in parte. 

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana excelenta pentru Berbeci. Analizezi cele mai profunde dorinte pe care le vrei indeplinite. Din punct de vedere profesional, incep sa apara roadele muncii tale de pana acum, in timp ce se paveaza drumul spre alte proiecte mai mult sau mai putin secrete. Te bucuri de aprecierea oamenilor si de admiratia celor cu care lucrezi. In plan amoros, ai parte de aceleasi momente de grandoare. Esti in centrul atentiei partenerului de cuplu, iar daca esti singur, a venit timpul sa iti marturisesti sentimentele fata de persoana care te intereseaza.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana intensa pentru Tauri. Poti fi nevoit sa iei decizii importante la birou, cu consecinte cruciale. Gandeste rational si vei gasi raspunsurile potrivite cu privire la fiecare oportunitate care iti apare in cale. In acelasi timp, nu uita de distractie. Dar, mai ales, petrece timp si pentru tine insuti. Nu iti neglija propriile nevoi. Indeplineste-le si te vei simti plin de enrgie. In viata amoroasa este indicate prudenta. Pot aparea cateva blocaje.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Saptamana cu multe descoperiri pentru Gemeni. Daca te confrunti cu mai multe obstacole, e nevoie sa-ti regandesti pozitia si comportamentul. Analizeaza ce este cu adevarat bine pentru tine si actioneaza in consecinta. Spre sfarsitul saptamanii poate aprea o situatie care sa te streseze. Nu-i lasa pe ceilalti sa te influenteze. Partenerul te poate scoate din impas.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO