Horoscop SAPTAMANAL 5-11 iulie 2021. Ce granite trebuie redesenate?

Schimbari recente te ajuta sa realizezi ca sperantele tale nu se potrivesc neaparat cu asteptarile si este un lucru bun.

05 iul. 2021, 06:10
Horoscop SAPTAMANAL 5-11 iulie 2021. Ce granite trebuie redesenate?

Iata horoscop saptamanal pentru 5-11 iulie 2021. Incantatorea si stralucitoarea Venus, aflata in Leu, isi da intalnire cu spontanul Uranus aflat in Taur. O intalnire care are un impact major asupra relatiilor si care te impinge sa redesenezi anumite granite. Trebuie sa te reinventezi, sa impui alte limite altor persoane.

Luna noua in Rac de vineri starneste o serie de emotii puternice. Deschide-te, spune ce simti. Cui? Numai de tine depinde! Mercur „aluneca” prin Rac crescand si mai mult sensibilitatea emotionala, mai ales in sfera relatiilor. Ce ai ascuns sub „carapace” iese la lumina.

Horoscop Mihai Voropchievici iulie 2021. Jupiter retrograd, se anunţă o dragoste nouă, fierbinte
Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, acum este o perioada oportuna sa incetinesti ritmul si sa iei lucrurile usurel. Munca pe care o faci nu e de mare succes pentru ca esti tensionat si nervos si ai nevoie de o schimbare de ritm si energie. Daca planurile iti sunt promitatoare si poti convinge pe cei implicati, vei primi sustinere si ajutor. Poti fi asa de prins in procesele mentale incat sa uiti ca adevarata ta putere consta in intuitia si sensibilitatea ta. Se pot indrepta spre tine bani impreuna cu o oferta interesanta. Analizeaza cu inima.

Calatoriile in strainatate nu sunt neaparat indicate dar daca esti presat si trebuie, nu te opri si pleaca cu incredere. Nu e o saptamana sa ramai prea mult in casa si sa citesti sau sa te uiti la tv, ci sa fii in exterior incarcandu-te cu bine din natura. Nu permite nimanui sa te restrictioneze si nu iti calca in picioare principiile.

HOROSCOPUL VERII 2021. Conjuncţia fierbinte dintre Venus şi Marte aduce momente de vis
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, cel mai bine este sa mentii tacerea indiferent ce au altii sa iti spuna chiar daca nu au dreptul sa te insulte. Doresti armonie cu tot pretul si o vei avea doar asa. Fii prudent si nu te grabi. Prosperitatea vine spre tine daca ai o tactica de abordare si in special sa nu vorbesti mult, mai ales saptamana aceasta. Ca sa eviti pierderi financiare, nu te comite la promisiuni serioase daca ele sunt legate de o asociere cu cineva pentru viitor. Aceasta perioada iti da oportunitatea sa analizezi adanc comportamentul oamenilor din preajma care iti pot aduce mari beneficii.

O calatorie sau o excursie mai lunga ce va veni este benefica pentru ca iti curata energiile adunate dupa o perioada mai profunda de munca. Nu vei duce lipsa de vesti bune ce au legatura cu viitoarele tale experiente interesante. Nu fii egoist.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, saptamana aceasta te poti simti destul de frustrat de altii din jur. Fii politicos, fermecator si nu pierde ocazia sa arati tuturor inteligenta ta. Tine minte, cheia succesului este sa te cunosti bine pe tine si ce esti in stare sa realizezi. Ceeace ai nevoie acum mai mult ca oricand este sa fii calm si rabdator. La acest moment, este de o importanta vitala ca propunerile ce ti se fac sa fie asumate corespunzator.

Daca ai aranjat o iesire, e posibil sa nu mearga totul conform planului. Ai prieteni care nu sunt de acord cu intentiile tale riscante. Schimbari recente te ajuta sa realizezi ca sperantele tale nu se potrivesc neaparat cu asteptarile si este un lucru bun. Imbunatateste-ti situatia financiara pregatind noi proiecte si semnand noi contracte benefice. Atentie sa nu insulti si sa nu critici pe nimeni, orice ar fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.